Toshiba tablet AT300 je určený pro občasné hraní her a prohlížení webu

28. 8. 2012 23:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Toshiba představila nový 25,7cm (10.1 palců) tablet Toshiba AT300. Tento stříbrný tablet s texturovaným povrchem běží na platformě AndroidTM 4.0, Ice Cream Sandwich, je vybaven nejnovějším procesorem NVIDIA Tegra 3, nabízí obsáhlou sadu funkcí konektivity a je určen pro každodenní práci s multimédii a občasné hraní her na cestách.

Toshiba tablet AT300 je určený pro občasné hraní her a prohlížení webu

Připojen k digitálnímu světu zábavy

Přestože je jen 8,95 mm tenký, tablet Toshiba AT300 nabízí celou řadu rozhraní a portů, včetně WLAN, Bluetooth® 3.0, mikro USB a mikro HDMI®. Vybrané modely budou mít také funkci Mobile Broadband. Zabudovanou kartu Multimedia Card (eMMC) s kapacitou až 64 GB je možné rozšířit externím USB pevným diskem nebo SD kartou. Díky předinstalované aplikaci budou mít uživatelé možnost přístupu ke službám a nabídkám v obchodě Toshiba Places. Kromě toho si budou moci vybrat z více než 500,000 aplikací na Google Play™.

Bohaté multimediální zážitky

Tablet Toshiba AT300 je poháněn čtyřjádrovým procesorem NVIDIA® Tegra® 3, který je optimalizován na multitasking, prohlížení webu a občasné hraní her pro mobilní zařízení. Toshiba AT300 nabízí brilantní přehrávání videa a obrázků. To je doplněno zvukem z integrovaných stereo reproduktorů s podporou širokého prostorového efektu SRS WOW HDxTM od firmy SRS Labs. Tablet je dále vybaven 5megapixelovým zadním fotoaparátem s LED bleskem a 2megapixelovým předním fotoaparátem pro pohodlné fotografování, natáčení videa a chatování.

Přenosnost s dlouhou výdrží

Přestože váží jen 590 gramů a je tenký 8,95 mm, tablet Toshiba AT300 je napájen baterií, která umožňuje přehrávat video až 10 hodin1 do dalšího nabití (Nastavení: 100% přehrávání videa s podsvícením: 60 nitů).

Atraktivní a odolná konstrukce

Tablet Toshiba AT300 má atraktivní stříbrný design s texturovanou povrchovou úpravou. Dotyková obrazovka s ochranou v podobě tvrdého skla Corning® Gorilla® Glass odolného proti poškrábání dělá z tabletu velice odolného společníka.

Širší využitelnost díky nabídce příslušenství Toshiba

Dokovací stanice umožňuje pohodlné uložení a dobíjení tabletu Toshiba AT300. Šikmá konstrukce doku je vhodná pro sledování filmů. Pouzdro se stojánkem AT300 Stand Case poskytuje tabletu bezpečí i během používání. Jeho univerzální konstrukce umožňuje nastavení tabletu do různých úhlů pro pohodlné surfování, sledování filmů nebo psaní e-mailů. Toshiba nabízí i chránič obrazovky AT300 Screen Protector, který chrání obrazovku tabletu proti špíně a prachu. Rovněž je zlepšena vysoká odolnost skla Corning® Gorilla® Glass proti poškrábání.

Tablet AT300 bude v Evropě dostupný ve třetím čtvrtletí roku 2012.

Tiskové zprávy

Diskuse