Samsung a eClub ČVUT vyhlásily programátorskou soutěž

1. 9. 2012 23:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung Electronics Czech and Slovak a eClub ČVUT připravily pro studenty českých vysokých škol programátorskou soutěž. Vítězné týmy získají Samsung GALAXY Note, Samsung GALAXY Tab 2 10.1 Wi-Fi a stipendium až 20 000 Kč. Nejlepší soutěžní aplikace se dostanou k uživatelům zařízení Samsung.

Samsung a eClub ČVUT vyhlásily programátorskou soutěž

eClub ČVUT ve spolupráci s českým zastoupením Samsung Electronics vyhlásil soutěž pro všechny studenty českých vysokých škol, kteří rádi programují a vyvíjí aplikace pro moderní mobilní zařízení. Studenti budou soutěžit o nejlepší aplikaci ve dvou kategoriích -pro tablety Samsung GALAXY Tab a přístroje Samsung GALAXY Note. Soutěžní projekty, jejichž podnikatelský plán bude třeba obhájit před mezinárodní porotou, je možné přihlásit do 1. 11. 2012.

„Jako další formu podpory mladých podnikavců jsme se rozhodli vyhlásit soutěž, ve které se dají vyhrát nejen hodnotné ceny, ale také stipendium, nebo přístup na vybrané akce v akcelerátoru Node 5,“ říká zakladatel a vedoucí eClubu Jan Šedivý z katedry kybernetiky ČVUT.

Jan Vaníček, Content Manager společnosti Samsung k tomu dodává: „Do budoucna vidíme velikou perspektivu a potenciál ve využití tabletů GALAXY Note, a proto podporujeme studenty ve vývoji nových aplikací, které budou speciálně navrženy pro tato zařízení, zejména pak pro využití stylusu S Pen.“

Kromě stipendia výherci získají Samsung GALAXY Note, který patří mezi nejnovější tablety společnosti Samsung. Samsung GALAXY Note disponuje 1,4 GHz dvoujádrovým procesorem, dokonale čitelným displejem a intuitivnějším ovládáním, s využitím pera S-Pen (stylus), kterým se přístroj ovládá stejně snadno, jako kdybyste pracovali s papírem.

Další cenou je Samsung GALAXY Tab 2 10.1, inovovaný tablet s vynikajícím displajem krytým Gorilla glass, dvoujádrovým procesorem, integrovaným GSM modulem, MicroSD paměťovou kartou a dalšími uživatelsky příjemnými vlastnostmi.

Více informací a podmínky soutěže naleznete na stránce: www.eclub.cvutmedialab.cz/summer-12

Tiskové zprávy

Diskuse