Smartphone Samsung GALAXY S DUOS dokáže ovládat dvě SIM karty

3. 9. 2012 22:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Samsung Electronics představila GALAXY S DUOS, který je nejnovějším přírůstkem do rodiny chytrých telefonů Samsung. Dotykový mobil můžete v jeden okamžik využívat dvě telefonní čísla a kdykoliv jednoduše přepínat mezi SIM kartami.

Smartphone Samsung GALAXY S DUOS dokáže ovládat dvě SIM karty

Novinka disponuje operačním systémem Android 4.0 a je ideálním přístrojem pro uživatele, kteří potřebují skloubit hektické pracovní nasazení se svým společenským životem. Nabízí totiž výhody současného použití dvou SIM karet.

Funkce Dual SIM Always on umožňuje přijmout hovor na jednom čísle a zároveň zůstat na příjmu na čísle druhém, takže zvládnete veškeré vaše pracovní i soukromé povinnosti, aniž byste přitom zmeškali jediný hovor. Tato funkce přispívá k pohodlí při výběru SIM karty, ze které je volání dle vašeho tarifu momentálně výhodnější, protože mezi oběma SIM kartami můžete kdykoliv jednoduše přepínat.

Zaoblené hrany, čtyřpalcový displej a hladká povrchová úprava s keramickým vzhledem dodávají přístroji Samsung GALAXY S DUOS elegantní vzhled. 1 GHz procesor a baterie s kapacitou 1500 mAh umožňují při multitaskingu svižně přepínat mezi nejčastěji používanými aplikacemi a vnitřní paměť o velikosti 4 GB poskytuje dostatek prostoru pro vaše fotografie, stažené dokumenty a videa.

Předinstalovaná komunikační služba Samsung ChatON, která spojuje všechny uživatele telefonů do jedné komunity, poskytuje snadnou komunikaci v reálném čase, skupinové chatování a sdílení obsahu v různých formátech – obrázky, video, hlas, kontakty – a činí tak mobilní komunikaci neuvěřitelně jednoduchou a intuitivní.

Samsung GALAXY S DUOS se v České republice začne prodávat v průběhu září za doporučenou cenu 6 999 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse