E-shop CZC.cz zavedl službu mojeID

4. 1. 2012 19:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Český e-shop s počítači a elektronikou CZC.cz začal nově podporovat službu pro jednotné přihlašování mojeID. Noví i stávající zákazníci e-shopu mohou využít svůj mojeID účet jak pro přihlašování, tak i nakupování. Spuštění služby mělo velký ohlas - jen za několik prvních dní se registrovalo několik tisíc zákazníků CZC.cz.

„Zavedení služby mojeID má pro naše zákazníky několik podstatných výhod – díky jednotnému přihlašovacímu jménu a heslu u nás mohou používat stejné přihlašovací údaje, jako například na svém oblíbeném diskusním fóru. Výhodou je také automatická aktualizace osobních údajů a zabezpečené přihlašování,“ uvedl Marek Šalanda, marketingový ředitel CZC.cz.

Vedle možnosti přihlášení přes mojeID účet CZC.cz nadále podporuje přihlašování klasickým zadáním jména a hesla. Podrobné informace o službě mojeID na CZC.cz najdete zde.

„Službu mojeID jsme spustili na konci října loňského roku a do této chvíle evidujeme více než 40 tisíc založených účtů. Věříme, že tak silní hráči na trhu, jakými jsou právě CZC.cz, Volný.cz nebo například Mladá Fronta inspirují další internetové společnosti k tomu, aby zavedly mojeID pro své zákazníky,“ dodává Ondřej Filip, výkonný ředitel CZ.NIC, které službu mojeID v České republice provozuje.