ESET aktualizuje své produkty pro Mac OS X - nyní jsou kompatibilní s OS X Mountain Lion

14. 8. 2012 20:58    Rubrika: Tiskové zprávy

ESET aktualizoval své produkty Cybersecurity pro Mac a NOD32 Antivirus Business Edition pro Mac OS X, které jsou nyní plně kompatibilní s OS X Mountain Lion. Tato řešení při práci v OS X Mountain Lion nabízejí kompletní internetové zabezpečení, které aktivně detekuje a chrání před viry, červy, trojany, keyloggery, spywarem, malwarem a dalšími počítačovými hrozbami.

Mac OS X Mountain Lion obsahuje mnoho nových funkcí, například Gatekeeper, který zabezpečuje stahování aplikací pro uživatele platformy Mac. ESET byl prověřen a potvrzen společností Apple jako vývojář aplikace rozšiřující vlastnosti funkce Gatekeeper.

ESET Cybersecurity pro Mac a ESET NOD32 Antivirus Business Edition pro Mac OS X byly vytvořeny speciálně pro Mac a využívají antivirové skenovací jádro ThreatSense. Oba produkty představují integrované řešení, které je plně kompatibilní s OS X Mountain Lion. Kombinace technologie společnosti ESET a OS X Mountain Lion poskytuje uživatelům Mac proaktivní ochranu před internetovými hrozbami za pomoci funkcí pro detekci hrozeb.

Klíčové funkce ESET Cybersecurity pro Mac a ESET NOD32 Antivirus Business Edition pro Mac OS X zahrnují intuitivní uživatelské rozhraní a návod s tipy a triky pro uživatele. Technologie běží na pozadí, aniž by její aktivita měla jakýkoli dopad na celkový výkon systému.

Další funkce ESET Cybersecurity pro Mac a ESET NOD32 Antivirus Business Edition for Mac OS X:

  • Virová databáze je aktualizována automaticky.
  • Vyžádané i naplánované skenování udržuje vaše zařízení v bezpečí a umožňuje skenovat nejrůznější úložná zařízení včetně archivů Time Machine.
  • Proaktivní detekce Mac a Windows virů, spywaru a dalších hrozeb s využitím technologie ESET ThreatSense
  • Intuitivní a dobře známý vzhled rozhraní OS X.
  • Pokročilé nastavení pro zkušené uživatele umožňující ovládat hloubku skenování, vyloučení vybraných souborů a složek, nastavení úrovně heuristiky a mnoho dalšího.
  • Skenování přenosných médií včetně USB flashdisků, CD a DVD, paměťových karet, FireWire atd.
  • Bezplatná technická podpora stejně jako u ostatních produktů společnosti ESET.
  • Snadná správa v jakékoli síti pomocí ESET Remote Administrator (dostupné pro ESET NOD32 Antivirus Business Edition pro Mac OS X).

.

Tiskové zprávy

Diskuse