Exkluzivní předměty navržené Toddem McFarlanem pro Mass Effect 3

11. 1. 2012 21:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Electronic Arts a 38 Studios vydají 17. ledna 2012 hratelnou demoverzi Kingdoms of Amalur: Reckoning. Demo nabídne hráčům vydatnou ochutnávku světa Amalur a rovněž odemkne speciální předměty pro plnou verzi hry. Kromě dema oznámili 38 Studios také spolupráci se studiem BioWare v rámci vzájemné propagace svých produktů s cílem odměnit fanoušky Reckoning a Mass Effect 3.

Exkluzivní předměty navržené Toddem McFarlanem pro Mass Effect 3

Exkluzivní předměty navržené Toddem McFarlanem pro Mass Effect 3 a předměty s tématikou Mass Effect pro Reckoning

Společnosti Electronic Arts a 38 Studios vydají 17. ledna 2012 hratelnou demoverzi Kingdoms of Amalur: Reckoning na platformách Xbox 360, PlayStation 3 a PC. Demo nabídne hráčům vydatnou ochutnávku světa Amalur a rovněž odemkne speciální předměty pro plnou verzi hry. Kromě dema oznámili 38 Studios také spolupráci se studiem BioWare v rámci vzájemné propagace svých produktů s cílem odměnit fanoušky Reckoning a Mass Effect 3.

Za zahrání dema Kingdoms of Amalur: Reckoning hráči obdrží dva odemykatelné předměty pro Mass Effect 3, které se zpřístupní po vydání hry 9. března 2012. Autorem designu obou předmětů je renomovaný autor Spawna Todd McFarlane:

- Reckoner Knight Armor: Tato zbroj maximalizuje poškození způsobené nepříteli v boji zblízka, zatímco zesílené energetické články dodávají vyšší razanci projektilům ze střelných zbraní.

- The Chakram Launcher: Tato zbraň používá fabrikátor k produkci disků lehké explozivní munice. Tuto zbraň lze získat za dokončení dema Reckoning a zhlédnutí závěrečného videa.

Za odehrání dema Mass Effect 3 si hráči odemknou následující předměty s tématikou Mass Effect pro plnou verzi Reckoning, která vychází 10. února:

- Zbroj N7: Speciální zbroj na motivy známé bojové kombinézy N7 velitele Sheparda obsahující přilbu, prsní plát, rukavice, nohavice a chrániče rukou.

- Dýky Omniblade: Holografická čepel vyčnívající z Omni-Toolu velitele Sheparda umožňuje zasazovat protivníkům účinné údery v boji zblízka. Hráč si odemkne dýku ihned po instalaci dema Mass Effect 3.

Demo Kingdoms of Amalur: Reckoning obsahuje úvod do hry, výukový tutoriál a část rozlehlého otevřeného světa. Hráči si vytvoří a upraví vlastního hrdinu a vstoupí s ním rovnou do akce. Jakmile zvládnou základy, budou mít 45 minut na to, aby začali zkoumat obrovský svět Amalur.

Kromě výše uvedených předmětů na motivy Mass Effect si hráči dema Reckoning rovněž odemknou:

- Twist of Fate Card: Tato karta posílí hráčovu odolnost proti ledu a odemkne se okamžitě po aktivaci dema Reckoning prostřednictvím účtu na Originu.

- Twinned Souls Chakram: Unikátní zbraň, která způsobuje poškození nepříteli a současně posiluje hráčovo zdraví a manu v Reckoning.

- The Infernal Helm: Tato ochranná přilba zvyšující hráčovu odolnost proti ohni v celém Amaluru se odemkne po dokončení režimu tutoriálu v Reckoning.

Vydání hry na českém a slovenském trhu je plánováno na 10. února 2012 ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC.

Tiskové zprávy

Diskuse