Společnost AOC přichází s novinkou mezi monitory s IPS technologií.

15. 3. 2013 18:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Pod označením i2369Vm se skrývá 23“ Full HD monitor se skvělým designem a vynikající konektivitou za přívětivou cenu. Navíc praktické MHL rozhraní umožňuje nadšencům zobrazit obsah jejich Android mobilního zařízení přímo na velké obrazovce.

Společnost AOC přichází s novinkou mezi monitory s IPS technologií.

Konečně: IPS technologie dostupná všem

Pryč jsou doby, kdy monitory s IPS technologií používali pouze profesionálové a skupina nadšenců. Tato technologie se stává stále dostupnější. Monitor i2369Vm se může pochlubit jasem 250 cd/m2, typickým kontrastem 1000:1 (dynamickým 50 000 000:1) a 5ms dobou odezvy. Díky technologii IPS je barevné podání stabilní i při sledování s většího úhlu.

Připojení také pro Android

Monitor i2369Vm je vybaven širokými možnostmi připojení. Zdroje signálu mohou být připojeny současně přes VGA nebo dva HDMI porty. Další možností je DisplayPort a také MHL připojení, které umožňuje zobrazit obsah vašeho mobilního zařízení s Androidem na 23“ Full HD obrazovce. Mobilní zařízení je zároveň během připojení dobíjeno.

Energeticky úsporný a chytrý

Nejnovější LED technologie podsvícení zajišťuje vyvážený jas a také snížení spotřeby elektrické energie. Monitor je také vybaven chytrým softwarovým řešením – funkce Eco Mode a e-Saver napomáhají šetřit elektřinu. i-Menu umožňuje nastavit si monitor pohodlně prostřednictvím myši. Software Screen+ umí rozdělit obrazovku do několika praktických panelů, které lze ovládat klávesovými zkratkami.

Spolehlivý servis

AOC poskytuje na monitor i2369Vm tříletou záruku, která zahrnuje také službu výměny vadného kusu na místě.

Model i2369Vm je dostupný přibližně za 3970 Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy . AOC . monitory

Diskuse