Belkin uvedl na trh novou řadu příslušenství pro Samsung Galaxy S4

25. 3. 2013 15:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Belkin oznámila uvedení řady doplňků určených pro nejnovější smartphone společnosti Samsung - Galaxy S4. Nová řada od společnosti Belkin obsahuje kryty, pouzdra a sportovní obaly ve stylových barevných variantách a materiálech, které poskytují uživatelům Samsung Galaxy S4 nové možnosti v ochraně jejich zařízení.

Belkin uvedl na trh novou řadu příslušenství pro Samsung Galaxy S4

Příslušenství Belkin zahrnuje štíhlé obaly, například tenké pouzdro Micra Jewel Case, pouzdra Grip Sheer Matte, Shield Sheer Matte a View Case v rozmanitých barvách. Tato řada zaručí uživatelům zařízení Samsung Galaxy S4 ochranu aniž by omezila nové funkce tohoto telefonu.

Pro uživatele, kteří vyžadují komplexní ochranu zařízení, je Signature Slim Folio skvělou alternativou, jež zajistí, že displej Samsung Galaxy S4 zůstane dobře ochráněn při přenášení v kapse či tašce. Špičkové kožené pouzdro Leather Folio nabízí stejnou komplexní ochranu s kvalitní povrchovou úpravou z pravé kůže a stojánkem, který umožňuje používání smartphonu ve video režimu.

Pro nadšence zdravého životního stylu je v nové řadě Belkin zahrnut Slim Fit Armband – lehké a nastavitelné řešení, které poskytuje bezpečnou ochranu nového zařízení Samsung Galaxy S4 při sportovních aktivitách v hale i v přírodě.

Nová řada doplňků Belkin zahrnuje 11 produktů, které budou v Evropě dostupné od konce dubna.

Tiskové zprávy . mobily . Belkin

Diskuse