CZC.cz je e-shop s největším počtem poboček v ČR

25. 3. 2013 17:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Do konce března nabídne CZC.cz už 28 kamenných poboček a rozšiřování pokračuje

CZC.cz je e-shop s největším počtem poboček v ČR

Zákazníci CZC.cz mají od 25. března k dispozici další prodejny v Česku. Mezi města, kde je možné zdarma si vyzvednout objednávku, se zařadí Chomutov, Prostějov a Trutnov. Nové pobočky přibudou i v dubnu a květnu, ale už nyní se může CZC.cz pochlubit nejrozsáhlejší sítí kamenných výdejen mezi internetovými prodejci počítačů a elektroniky.

Jarní vlna rozšiřování CZC.cz začala už koncem února. Předposlední únorový den vznikly dvě nové partnerské pobočky v Lounech a v Havlíčkově Brodě. Obě prodejny si zachovaly původně poskytované služby nad rámec výdejen CZC.cz.

Pracovníci lounské pobočky nabízí například tisk fotek na počkání nebo výrobu razítek a vizitek. „Havlíčkobrodská prodejna poskytuje navíc vzdálenou správu a údržbu serverů nebo zápůjčky hardware a periférií,“ informoval marketingový ředitel CZC.cz Marek Šalanda. Dodal, že obě nové výdejny CZC.cz mají otevřeno i v sobotu.

Odběr zdarma na 28 místech

Do projektu CZC.cz partner se včera nově zapojily prodejny v Trutnově, Chomutově a v Prostějově. „Trutnovskou výdejnu najdou zákazníci v Žižkově ulici, s CZC.cz totiž spojí své síly obchod Skycom. V Prostějově se do barev CZC.cz zbarví tamní oblíbený specialista na mobilní komunikaci Gama Mobil,“ sdělil Šalanda. V Chomutově najdou zákazníci pobočku v Blatenské ulici.

Datem 25. březen však rozšiřování sítě prodejen rozhodně nekončí. „Nakupující mají o osobní odběry zájem, protože jsou bezplatné, mohou si zboží prohlédnout a hlavně si ho vyzvednou v čase, kdy jim to vyhovuje - třeba cestou z práce. Vycházíme jim tedy vstříc a ve zvyšování počtu poboček chceme pokračovat stejným tempem i nadále. Naším cílem je být v každém okresním a krajském městě,“ řekl Šalanda.

Tiskové zprávy

Diskuse