PayPal výrazně posílil svůj technologický tým, v akvizici získal Duff Research

25. 3. 2013 17:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost PayPal oznámila, že výrazně posílila svůj technologický tým. V akvizici získala Duff Research - skupinu oceňovaných vývojářů mobilních aplikací, kteří se zapojí do vytváření tvůrčích a jednoduchých nástrojů, díky kterým mohou zákazníci využívat digitální peněženku PayPal.

PayPal výrazně posílil svůj technologický tým, v akvizici získal Duff Research

Již loni se začala společnost PayPal soustředit při vývoji veškerých svých produktů primárně na mobilní zařízení, aby zákazníkům nabídla jednoduše ovladatelné a zároveň poutavé prostředí. V mobilních platbách si tak společnost PayPal i nadále udržuje pozici lídra, s čímž souvisí i skutečnost, že neustále hledá nové talentované inženýry se zkušenostmi v této oblasti, kteří jí pomáhají vymýšlet, vyvíjet a dodávat produkty, které zákazníci vyžadují.

„Našim skutečným cílem, co se týká této transakce, jsou inovátoři a celková uživatelská zkušenost,“ říká James Barrese, ředitel pro technologie ve společnosti PayPal. „Chceme proměnit naši organizaci tak, aby byla se více orientovala na využívání technologií.“

Společnost Duff Research je inovativním poskytovatelem ucelených služeb v oblasti vývoje mobilních aplikací. K jejím zákazníkům patří přední světové značky i nadějné start-upy. Tým Duff Research, který působí v kalifornském Sunnyvale, již uvedl více než 40 aplikací. Jeho skvělí inženýři získali čtyři ocenění za nejlepší produkt veletrhu CES a dokonce i dvě ceny Emmy za technologické řešení.

Geoff Chatterton, spoluzakladatel společnosti Duff Research, komentuje akvizici takto:

„Společnost PayPal dává našemu týmu příležitost proměnit celé jedno odvětví a vylepšit díky technologiím každodenní život lidí. Vyvinula špičkovou platformu pro online platby a náš tým nadšeně vítá možnost pracovat s úžasnou skupinou technologických specialistů, kterými PayPal disponuje. Jako podnikatele nás ve společnosti PayPal nejvíce zajímá kultura postavená na inovacích a možnost ovlivnit budoucnost nakupování a plateb pro miliony zákazníků.“

Tiskové zprávy . PayPal

Diskuse