NextBook 7SE HD s vyšším rozlišením displeje a Androidem 4.1 Jelly Bean

28. 3. 2013 16:35    Rubrika: Tiskové zprávy

ConQuest Entertainment a. s. rozšiřuje nabídku Android tabletů značky NextBook na českém trhu o model NextBook Premium 7SE HD. Novinka navazuje na populární model 7SE a přináší navíc vyšší rozlišení displeje 1024x600, větší kapacitu akumulátoru, přední kameru i novější operační systém Android ve verzi 4.1 Jelly Bean.

NextBook 7SE HD s vyšším rozlišením displeje a Androidem 4.1 Jelly Bean

NextBook Premium 7SE HD disponuje oproti modelu NextBook Premium7SE kapacitním multidotykový displej s vyšším rozlišením 1024 x 600 obrazových bodů, přibyla přední kamera a byla taktéž navýšena kapacita akumulátoru na 4000 mAh. Jako operační systém je nově instalovaný Android ve verzi 4.1.x Jelly Bean, kterému nechybí Google Play pro instalaci dalších aplikací.

Tablet běží na dvoujádrovém procesorem Cortex A9 na frekvenci 1,5 GHz (Amlogic) doplněný o dvoujádrový grafický čip Mali-400. Operační paměť typu s kapacitou 1GB DDR3 je doplněna flash pamětí o velikosti 8GB. Další rozšíření kapacity tabletu je možné díky micro SDHC slotu (max. 32 GB).

K připojení k internetu poslouží rychlý bezdrátový WiFi modul b/g/n, pro komunikaci s jinými zařízeními pak Bluetooth 2.1. Na boku přístroje naleznete micro USB port, 3,5 jack pro sluchátka, vstup pro nabíjení, čtečku karet a nakonec také HDMI port s podporou rozlišení až 1080P.

V balení naleznete krom samotného Android tabletu ochrannou pošetku, nabíjecí adaptér, microUSB kabel pro připojení k PC, Uživatelský manuál v českém a anglickém jazyce.

Doporučená koncová cena Android tabletu NextBook Premium 7SE HD je stanovena na atraktivních 2.890 Kč s DPH. Balení obsahuje krom samotného zařízení, nabíjecí adaptér a USB kabel pro propojení s počítače.

Tiskové zprávy . ConQuest . NextBook . tablety . Android

Diskuse