Usain Bolt bude propagovat digitální fotoaparát Samsung NX300

28. 3. 2013 17:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Samsung Electronics, u příležitosti uvedení svého nejnovějšího systémového kompaktního fotoaparátu NX300 na trh, uzavřela partnerství s atletickou superhvězdou Usainem Boltem. Tato světová ikona sportu je proslulá obrovskou soustředěností a rychlostí. Díky tomu je ideálním propagátorem fotoaparátu NX300, který slibuje vynikající výsledky srovnatelné s úspěchy nejrychlejšího člověka na světě. Šestinásobný držitel zlaté olympijské medaile a trojnásobný světový rekordman ve sprintu je považován za nejlepšího sportovce ve své kategorii a jeho partnerství se společností Samsung v rámci celé řady zajímavých iniciativ ukazuje na paralely mezi Boltovými výjimečnými výsledky a funkcemi fotoaparátu NX300.

Usain Bolt bude propagovat digitální fotoaparát Samsung NX300

Samsung bude spolupracovat s Nadací Usaina Bolta na poskytování fotografického vybavení a pořádání kurzů pro mladé fotografy. V rámci projektu nazvaného NX Junior Photographer jim společnost Samsung poskytne cenné rady nezbytné k tomu, aby vynikli, a uskutečnili si tak své sny a cíle.

Fotografujte rychle, sdílejte ještě rychleji

NX300 je stejně jako Usain Bolt superrychlý, umí zachytit i ty nejprchavější okamžiky v životě a okamžitě se o ně podělit s ostatními. Pomocí systému hybridního automatického ostření Hybrid Auto Focus (AF), který uživatelům jediným stiskem tlačítka umožňuje dosáhnout co možná nejpřesnějších, vysoce kvalitních výsledků, dokážou začínající fotografové rychle a snadno zaostřit požadované osoby i na přelidněných místech. Potřebujete vyfotit akční sekvenci? Žádný problém. Fotoaparát NX300 díky tryskové rychlosti své závěrky 1/6000 s zvládne při kontinuálním snímání zachytit až 8,6 snímků za sekundu, takže nepřijdete o žádný detail, i když se objekt snímání pohybuje stejně rekordní rychlostí jako Usain Bolt.

Usain Bolt je zapáleným uživatelem sociálních sítí, a proto si uvědomuje, jak je důležité, aby mohl o tom, co právě dělá, informovat svou rodinu, přátele i fanoušky. Možnost připojit se na internet přes Wi-Fi rychleji než kdy předtím umožňuje uživatelům NX300 ihned umísťovat fotografie přímo na sociální sítě nebo je prostě a jednoduše posílat pomocí funkce AutoShare přímo z fotoaparátu na inteligentní telefony svých přátel. Díky tomu můžou sdílet na sociálních sítích své zážitky v okamžiku, kdy je prožívají.

Grandiózní a elegantní

Celosvětově známé charisma Usaina Bolta nesouvisí pouze s jeho atletickými schopnostmi, ale i se stylem, který prokazuje mimo běžeckou dráhu. Ať už se prochází po přehlídkovém mole nebo je čestným hostem na nejprestižnějších večírcích, Usain Bolt chápe, jak je důležité spojovat styl i solidnost. NX300 je k dispozici v hnědém, bílém nebo černém provedení s kontrastním stříbrným páskem. Tento moderní a přitom autentický design dělá z NX300 něco, co si milovníci výkonu i stylu nemohou nechat ujít. V návaznosti na eleganci a autentičnost tradičního klasického fotoaparátu umožňuje povrchová textura i bytelné tělo renovovaného designu snadné držení, které je stabilním základem focení. Nadprůměrný výkon v kompaktním provedení činí z NX300 ideální řešení pro dynamické fotografy, kteří potřebují dělat snímky ve vysoké kvalitě.

Tiskové zprávy . Samsung . fotoaparáty