NVIDIA s novou GeForce GTX 650 Ti BOOST zatřese trhem grafických karet střední třídy

29. 3. 2013 16:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Hráčům, kteří by si rádi zahráli nejžhavější herní tituly letošního roku s “high” nastavením a jejich rozpočet není neomezený, se přání vyplňuje - na trh přichází NVIDIA® GeForce® GTX 650 Ti BOOST. Nejnovější GPU založené na Kepler architektuře se stane nejvýkonnějším modelem v této kategorii a koupit ho můžete od 4 299,-Kč

NVIDIA s novou GeForce GTX 650 Ti BOOST zatřese trhem grafických karet střední třídy

Toto nové GPU je oproti GTX 650 Ti, které bylo uvedeno loni, vylepšeno o technologii NVIDIA GPU Boost™, která automaticky přizpůsobuje výkon grafikého jádra podle potřeby každé hry. GTX 650 Ti BOOST je založeno na architektuře NVIDIA Kepler™, má 768 NVIDIA CUDA® jader a existuje ve variantách se dvěma a jedním gigabajtem grafické paměti. Ceny obou verzí začínají na 4 299,-Kč, respektive 3 799,-Kč.

Grafiky GeForce GTX BOOST rovněž podporují technologii NVIDIA SLI®, umožňující hráčům spojit dvě karty a znásobit tak celkový výkon.

S širší 192-bitovou sběrnicí a až o 60 procent větší paměťovou propustností než původní GTX 650 Ti umožňuje GeForce GTX 650 Ti BOOST hráčům hrát oblíbené hry v nejrozšířenejším rozlišení 1080p při “high” nastaveních plynule, s dostatečnými snímkovými frekvencemi i v těch nejnáročnějších hrách dneška, včetně Crysis 3.

Konečně podpora technologie NVIDIA PhysX®, nejrozšířenějšího fyzikálního enginu současnosti, znamená, že hry jako Hawken nebo Planetside 2 si zahrajete na novém GPU včetně realistických efektů.

NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB bude v České republice dostupná od konce tohoto kalendářního týdne od všech tradičních výrobců. Verze GTX 650 Ti BOOST 1GB se objeví během první poloviny dubna.

Tiskové zprávy . hry . NVIDIA

Diskuse