Genius Ring Pointer - prezentační zařízení v podobě prstenu

3. 4. 2013 15:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Genius představil novou generaci bezdrátového prezentačního zařízení ve tvaru prstenu. Po neobvyklém produktu Ring Presenter přichází model Ring Pointer, který najde využití při přednáškách a prezentacích ve firmách, školách i mezi počítačovými nadšenci. Výhodou produktu, který slouží i jako laserové ukazovátko, je ovládání pomocí jediného prstu. Novinka se začne prodávat v dubnu za doporučenou cenu 649 Kč s DPH.

Genius Ring Pointer - prezentační zařízení v podobě prstenu

Zařízení s příjemným pogumovaným povrchem komunikuje s počítačem prostřednictvím 2,4 GHz bezdrátové technologie. Do počítače se připojuje pouze miniaturní pico USB konektor obsahující přijímač. Dosah tohoto přijímače je až 10 metrů, a v případě potřeby jej lze schovat přímo do zařízení. Užitečná je i funkce laserového ukazovátka, kterým budete moci posluchače upozornit na jednotlivé body vaší přednášky.

Na stříbrném kulatém ovládacím panelu se nachází celkem pět tlačítek (F5/Esc, předchozí a další stránka, laserové ukazovátko a vypínač). Na spodní hraně produktu je umístěn indikátor, který blikáním upozorní na nutnost nabití Li-ion baterie. Rozměry samotného prezentéru činí pouze 31 x 33 x 37 mm a jeho hmotnost zanedbatelných 10 g.

Hlavní výhody

  • Neotřelý způsob prezentace
  • Funkce laserového ukazovátka
  • Ergonomický design
  • Příjemný pogumovaný povrch

Parametry:

RozhraníUSB 2.0
Podporované OSWindows 8/Vista/XP, Mac OS X 10.4
Frekvence bezdrátové technologie2,4 GHz
Počet tlačítek5 (F5/ESC, předchozí a další stránka, laserové ukazovátko a vypínač)
Hmotnost10 g zařízení + 2 g přijímač
Rozměry31 x 33 x 37 mm
BaterieNabíjecí Li-ion
Tiskové zprávy . Genius . projektory

Diskuse