Motorola MC45 představuje nový mobilní terminál pro informované pracovníky v terénu

3. 4. 2013 15:35    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Motorola oznámila, že uvádí na trh nový mobilní terminál MC45 – své první řešení, které využívá WAN sítě v nové kategorii mobilních terminálů pro terénní pracovníky v podnicích, které sledují náklady. Nákladově i velikostně optimalizovaný MC45 je zaměřený na aplikace jako jsou informace o klientech (CRM – customer relationship management), zadávání objednávek, správa inventáře, doklady o dodání, dodání přímo koncovému zákazníkovi (DSD - direct store delivery) a mobilní prodej a zároveň rozšiřuje řadu řešení, která jsou dostupná pro malé a středně velké podniky a rychle rostoucí nové trhy.

Motorola MC45 představuje nový mobilní terminál pro informované pracovníky v terénu

KLÍČOVÁ FAKTA

  • MC45 je vytvořený tak, aby pomohl podnikům, pro které je důležitá cena výrobku, přijatelným způsobem zautomatizovat obchodní postupy v aplikacích pro mobilitu v terénu, a je tudíž ideální pro terénní servisní/obchodní příležitosti, stejně jako pro dopravu a logistiku.
  • Odolný a ergonomický MC45 nabízí bezdrátovou LAN (802.11 a/b/g) a WAN (3.5G HSDPA hlas/data) konektivitu spolu s velkým 3,2“ displejem pro venkovní použití, numerickou klávesnici a baterii se schopností řízení výkonu, která vydrží celou směnu.
  • MC45 obsahuje laserovou čtečku s vysokým výkonem a patentovanou technologií adaptivního skenování pro fungování v prostředích náročných na sběr dat, dotykovou obrazovku pro načítání podpisu a 3,2 megapixelový barevný fotoaparát, který je schopný pořizovat fotografie a dekódovat 1D/2D čárové kódy.
  • Spolu s nedávno představeným odolným MC67 EDA a odolným tabletem ET1 WAN od společnosti Motorola představuje MC45 rozšíření WAN portfolia pro podnikové mobilní technologie.
  • MC45 rovněž podporuje RhoMobile Suite od Motoroly, která dokáže synchronizovat data a fungovat v prostředí s připojením i bez, a také umožňuje podnikům bez větších nákladů vyvíjet podnikové aplikace, které lze používat jak v přenosných zařízeních vybavených systémem Windows (Windows Embedded Handheld™), tak v zařízeních Motoroly, která využívají systém Android, díky čemuž nemá uživatel problém při přechodech z jednoho zařízení na druhé.
  • MC45 je k dispozici se servisním programem Service from the Start with Comprehensive Coverage společnosti Motorola, který zahrnuje pokrytí běžného opotřebení výrobku, stejně jako náhodného poškození vnitřních i vnějších komponentů, což významně snižuje riziko nepředpokládaných výdajů na opravy.

Girish Rishi, senior vice president pro podniková řešení, Motorola Solutions

„Jako zařízení, které spoří náklady, umožňuje MC45 organizacím vybavit své pracovní síly finančně dostupným řešením, které dá do rukou informovaným pracovníkům vhodný nástroj pro zvyšování komunikace a produktivity. Díky tomu, že využívá nejnovější mobilní technologie pro podniky na určených trzích, nepředstavuje MC45 žádný kompromis v oblasti kvality, spolehlivosti nebo co se týče sady klíčových vlastností.“

Tiskové zprávy . mobily . Motorola

Diskuse