Pardubický OK Computers spojuje síly s CZC.cz

9. 4. 2013 16:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz pokračuje v rozšiřování sítě svých poboček a využil možnosti spojit se v Pardubicích se silným partnerem - firmou OK Computers. CZC.cz tak naváže na úspěšnou historii tamního prodejce počítačů a elektroniky a nabídne svým zákazníkům novou prodejnu pro osobní odběr zboží zdarma.

Pardubický OK Computers spojuje síly s CZC.cz

2. dubna se pardubický maloobchodní prodejce počítačů a elektroniky OK Computers otevřel v barvách CZC.cz. Zástupci obou společností se dohodli, že novou pobočku povede i nadále její stávající ředitel Petr Nacházel. „CZC.cz vnímáme jako firmu, která je nám svou podnikatelskou kulturou nejblíže. Proto jsme se rozhodli o spojení právě s ní,“ řekl Petr Nacházel.

Společnost OK Computers dosáhla v loňském roce obratu více než 100 milionů korun, spojením s CZC.cz tak upevňuje svou dominantní pozici na lokálním trhu. „Chceme navázat na úspěšnou historii firmy, a proto jsme rádi, že můžeme spolupracovat s lidmi, kteří své zákazníky dobře znají a dlouhodobě sledují jejich preference,“ uvedl Marek Šalanda z CZC.cz. Stávající zákazníci pardubické prodejny se tedy nemusí obávat rozsáhlých změn. „Pobočku pouze upravíme do nových barev a původní web bude přesměrován na CZC.cz,“ doplnil Šalanda.

Tiskové zprávy . obchod

Diskuse