Projektory řady H od Aceru přinesou do vašeho obývacího pokoje působivou 3D projekci

9. 4. 2013 18:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer oznámil dostupnost řady H projektorů Acer, kam patří modely H9501BD, H7532BD, H6510BD a H5370BD. Všechny jsou navrženy tak, aby vás vtáhly do světa vzrušující zábavy. Působivé 3D filmy a hry, projekce filmů ve kvalitě, jakou znáte z kina a výjimečné podání barev. To všechno dělá z řady H to pravé pro všechny multimediální scénáře a pro filmové i herní nadšence.

Projektory řady H od Aceru přinesou do vašeho obývacího pokoje působivou 3D projekci
  • Velkolepá 3D podívaná na velké ploše. Ideální pro sledování filmů a hraní her
  • Snadná konverze ze 2D do 3D přemění jakýkoliv obrázek, video, film nebo hru do úžasné 3D podívané
  • Dva porty HDMI®, nechybí podpora MHL™ pro tablety, telefony a další přenosná zařízení

S projektory Acer H přidáte domácí zábavě další rozměr, který vás naprosto pohltí do děje. Všechny modely těchto projektorů podporují populární 3D technologie, jako je Blu-ray™ 3D, DLP® 3D nebo NVIDIA® 3DTV Play™. Abyste se naprosto ponořili do hry nebo do děje filmu a využili vylepšená stereoskopická multimédia, stačí jen připojit Blu-ray™ přehrávač, konzoli nebo 3D PC přes HDMI 3D, DLP® 3D kit nebo software NVIDIA® 3DTV Play™. S projektory Acer H nemusíte jen sledovat filmy nebo hrát hry. Prožijte je naplno!

Navíc mohou projektory řady H převést jakékoliv video, fotku nebo hru do úžasného 3D zážitku. Jsou vybaveny technologií Acer 2D-to-3D, které automaticky převádí do 3D jakýkoliv obrázek nebo video signál, který prochází přes port HDMI®. Je to neuvěřitelné jednoduché! Není třeba instalovat další software. Stačí jen přejít do menu projektoru, funkci zapnout a už si jen vychutnávat fotografie nebo videa z dětství ve třech rozměrech. Také vaše staré hry získají díky technologii Acer 2D-to-3D zcela novou podobu.

Vedle nativního HD nebo Full HD rozlišení nabídnou tyto projektory HDMI® připojení s podporou unikátní technologie MHL™ pro bezdrátová a další přenosná zařízení. Díky tomu projektory poskytují bezproblémovou konektivitu, zatímco funkce True 24p zajistí velkolepou podívanou jako v kinosále.

Přední technologie, jejíž úkolem je nové definování obrazové kvality, zajistí u řady Acer H vynikající vizuální zážitky, ať už sledujete filmy, sportovní události, nebo hrajete hry. Neuvěřitelně živý obraz se zlepšeným kontrastem a vyšším jasem – tyto projektory se postarají o posunutí zážitků z domácího kina na zcela novou úroveň.

Cena, dostupnost a záruka

Řada projektorů Acer H bude dostupná v Evropě, na Středním východě a v Africe od začátku dubna.

Ceny* začínají na: H5370BD 14 590Kč, H6510BD 21 590Kč, H7532BD 23 890Kč,

*Odhadovaná cena. Aktuální se může lišit.

Tiskové zprávy . projektory . Acer

Diskuse