Epson uvedl 5 nových 3CD projektorů pro pevnou instalaci ve firemním a vzdělávacím prostřední

11. 4. 2013 17:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Vydáním pěti nových projektorů 3LCD pro pevnou instalaci společnost Epson pomáhá podnikům, školám a univerzitám mnohem snadněji promítat jasnější a čistější obrazy. Tyto modely nabízejí jas na úrovni až 5 200 lumenů a jsou vybaveny celou řadou snadno použitelných funkcí, jež byly navrženy k maximálnímu usnadnění instalace i každodenního použití.

Epson uvedl 5 nových 3CD projektorů pro pevnou instalaci ve firemním a vzdělávacím prostřední

Díky technologii 3LCD od společnosti Epson, která zaručuje stejně vysoký bílý a barevný světelný výstup, jsou projektory jasnější a čistější. Navíc dokážou naprosto věrně reprodukovat živé barvy a bez potíží je lze používat v prostředí s různými úrovněmi okolního osvětlení. Všechny modely se navíc pyšní vysokým kontrastním poměrem 5000:1, jenž je zárukou syté a hluboké černé barvy v jakékoli situaci.

Uživatelsky přívětivé a bezproblémové instalační prvky se starají o to, že se všechny modely velmi snadno nastavují i obsluhují. Široký poměr přiblížení, korekce lichoběžníkového zkreslení a korekce bodu i zakřivení urychlují a usnadňují nastavení všech modelů v různých polohách, aniž by došlo k rozmazání či zkreslení obrazu.

Frederic Haton, produktový manažer společnosti Epson Europe, dodává: „Díky své vysoké úrovni jasu a obrazu ve vysokém rozlišení jsou všechny tyto modely ideální volbou pro velké zasedací místnosti, auly a posluchárny. Funkce rozdělení projekční plochy navíc nabízí vynikající flexibilitu umožňující uživatelům promítat obrazy z různých zdrojů. Například je možné promítat dvě různé prezentace z jediného notebooku nebo dokonce ze samostatného stolního vizualizéru, jako je Epson ELPDC20.”

Modely Epson EB-4950WU, EB-4850WU, EB-4750W, EB-4650 a EB-4550 budou dostupné od června 2013.

Tiskové zprávy . Epson . projektory

Diskuse