Acer Aspire ZC-605 - all-in-one PC pro práci i zábavu

12. 4. 2013 18:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer obohatil řady svých počítačů o nový all-in-one PC Aspire ZC-605. Ten nabídne uživatelům maximální multimediální zážitek a vysoký výkon pro domácí použití. Aspire ZC-605 s novým vzhledem přináší také snadnější ovládání, vynikající multimediální funkce a nejlepší poměr výkonu a ceny.

Acer Aspire ZC-605 - all-in-one PC pro práci i zábavu

Hned na první pohled zaujme výrazný černý rámeček, ve kterém vypadá displej jako obraz. S takovým rámečkem budou vaše fotky nebo videa zarámovány jako umělecká díla. Na počítači je zajímavý nejen vzhled, ale také vynikající ergonomie. Díky náklonu 10–30° snadno najdete nejpohodlnější pozici ať už při relaxaci u filmu, při hraní her nebo při práci. Nastavitelná je také webkamera s HD rozlišením. Videochat s přáteli bude snadnější, kamera vás může zabírat, když budete sedět, stát nebo dokonce ležet.

Dalším výrazným rysem tohoto počítače je unikátní oválná oblast s USB portem, zvukovými konektory a čtečkou paměťových karet. Mřížka reproduktorů je mírně vyvýšená a vypadá, jako kdyby plavala v prostoru. Vytváří tak hezký vizuální efekt, který zdůrazňuje vysokou kvalitu zvuku. Nejčastěji používané porty včetně USB 3.0 jsou umístěny i s tlačítky vpředu. Uživatelé tak mají rychlý a snadný přístup k připojení flashdisku, sluchátek nebo paměťové karty. Mohou také vypnout displej, pokud není používán. Stojan Aspire ZC-605 je opatřen háčky pro uchycení kabeláže. Díky tomu není ničím rušen čistý design počítače a je zachován i pořádek na stole.

Od 19,5" HD displeje po prostorový zvuk Dolby® Home Theater® v4, od ergonomického designu až po vysoký výkon…Každý detail Aspire ZC-605 byl vyladěn tak, aby vytvořil platformu, která nabídne pohodlné používání každému členu rodiny. Díky procesoru od společnosti Intel® v kombinaci s optimálním grafickým řešením a až 16 GB operační paměti zvládne tento all-in-one PC stejně náročné úkoly jako klasický stolní počítač. Můžete se tak těšit na hladký multitasking a maximum zábavy.

Počítač Aspire ZC-605 je vybaven službou AcerCloud, která vám umožní sdílet hudbu, fotky, videa i dokumenty na vašem počítači se všemi vašimi zařízeními bez ohledu, kde se právě nacházíte. Pokud jste na cestách a chcete se dostat k souborům na vašem počítači, s Aspire ZC-605 nebudete mít problém. Dokud je počítač připojen k síti a nachází se v režimu spánku, služba AcerCloud jej dokáže probudit a umožní vám tak přístup k vašemu multimediálnímu obsahu – kdykoliv a odkudkoliv.

Ceny a dostupnost

Aspire ZC-605 bude k dispozici od června za cenu od 12 990Kč (cena se může lišit podle konkrétní konfigurace).

Tiskové zprávy . Acer . Windows 8 . Intel . all-in-one

Diskuse