Panorama pro profesionály: Ultra široký 21:9 monitor Philips přichází

24. 4. 2013 17:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový monitor Philips 298P4QJEB, který byl představen světu na veletrhu CeBIT 2013, nyní přichází prostřednictvím společnosti MMD - Monitors & Displays Czech Republic na český a slovenský trh. Tento 29palcový monitor nabízí širokoúhlý obraz s poměrem stran 21:9 a nastavuje nové standardy práce v kanceláři.

Panorama pro profesionály: Ultra široký 21:9 monitor Philips přichází

Jedinečné zážitky ze sledování každý den

Monitor Philips 298P4QJEB přichází s vynikající kvalitou obrazu, kterou ocení především profesionálové při práci s náročnějšími kancelářskými aplikacemi. Ultra široký HD (UWHD) monitor se vyznačuje nejnovější AH-IPS technologií, rozlišením 2560 x 1080 pixelů a pozorovacími úhly 178°/178°, díky čemuž nabízí křišťálově čistý obraz z jakéhokoli pohledu. Díky 29palcové obrazovce mají uživatelé větší prostor pro svoji práci než kdykoli předtím.

Na velikosti záleží

Monitor je vybaven funkcí MultiView, díky níž má uživatel možnost zobrazit obsah z více zdrojů zároveň. Tuto schopnost ocení jak finanční odborníci, kteří potřebují pracovat s rozsáhlými daty zapsanými v tabulkách, tak i grafici při práci s CAD/CAM programy. Vždy je možné připojit až dva zdroje signálu zároveň a sledovat jejich obsah pohodlně vedle sebe – není třeba mít zbytečně na stole dva nebo více monitorů.

Pohodlí a produktivita

Pro větší pohodlí při práci je monitor vybaven základnou SmartErgoBase, která dovoluje snížit jej až na úroveň pracovního stolu. Možnosti připojení monitoru přesahují ty nejnáročnější požadavky: Philips jej vybavil řadou rozhraní, například USB 3.0 pro rychlý přenos dat, HDMI a Dual Link DVI. Dále monitor disponuje funkcí MultiView a také podporuje technologii DisplayPort, díky které lze řetězově propojit několik monitorů.

Monitor Philips 298P4QJEB je na českém a slovenském trhu již od března dostupný za 11 314 Kč bez DPH (13 690 Kč včetně DPH).

Tiskové zprávy . monitory . Philips

Diskuse