Prestigio MultiPad 8.0 Prime Duo spojuje to nejlepší z tabletů

24. 4. 2013 18:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Prestigio MultiPad 8.0 Prime Duo v sobě spojuje to nejlepší z každého tabletu v příjemném 8” formátu. Displej je upevněn v tenkém kovovém krytu a poskytuje jasný a čistý obraz díky technologii IPS. Uvnitř je výkonný Dual Core procesor ARM Cortex-A9 s frekvencí 1.6GHz, čtyřjádrová grafická karta a paměť 1GB. To vše dělá tablet rychlejším. Neomezený multitasking a schopnost přehrávání full HD filmů a složitých her ve 3D je samozřejmostí.

Prestigio MultiPad 8.0 Prime Duo spojuje to nejlepší z  tabletů

Na rozdíl od mnoha jiných tabletů na trhu, je MultiPad 8.0 Prime Duo vybaven 5.0Mpx kamerou s automatickým zaostřováním pro fotografování a nahrávání videa. Fotografie a videa je možné prohlížet na televizi připojením přes HDMI výstup. K uloženi multimediálního obsahu je dispozici kapacita 16GB. Navíc se dá snadno rozšířit přes microSD/microSDHC kartu až o 32GB a o dalších 5GB v cloudu díky předinstalované aplikaci SugarSync.

Multipad běží na Androidu 4.1. Uživatelé získají přístup k více než 700,000 aplikací z Google Play. Díky mnoha předinstalovaným aplikacím, je tablet připraven k použití ihned po rozbalení z krabice. Mezi nejoblíbenější aplikace patří Office Suite Pro, který umožňuje prohlížení a editaci dokumentů Office a Prestigio eReader s možností výběru z více než 270,000 e-knih ve 23 jazycích.

Prestigio MultiPad 8.0 Prime Duo je vybaven senzorem pro automatické “probuzení” tabletu při vytažení z pouzdra.

Prestigio MultiPad 8.0 Prime Duo je dostupný za doporučenou koncovou cenu: 3.990 Kč vč. daně

Tiskové zprávy . tablety . Android . Prestigio

Diskuse