Představena nová generace smartphonů LG Optimus L-SeriesII

28. 5. 2013 16:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost LG Electronics představila novou řadu chytrých telefonů LG Optimus L-SeriesII. Modely L3II, L5II a L7II nabídnou zábavu, stylový design a inteligentní funkce. LG tak navazuje na úspěch první řady z minulého roku.

Představena nová generace smartphonů LG Optimus L-SeriesII

„Druhá řada Optimus L-Series je plnohodnotným zástupcem nové éry mobilní komunikace. Díky moderním, inovovaným funkcím skvěle navazuje na původní úspěšnou sérii a věříme, že dokáže uspokojit i ty nejnáročnější spotřebitele,“ uvedl Martin Malý, tiskový mluvčí LG Electronics CZ.

Druhá série oblíbené řady LG Optimus L-Series

Smartphony LG Optimus L-SeriesII vynikají nejen stylovým designem, ale přináší i řadu inteligentních funkcí. Vylepšené modely L3II, L5II a L7II se mohou pochlubit několika novými prvky. Mezi novinkami zaujme elegantní vzhled, laserem dekorované zadní kryty a chytrá Smart LED Lighting notifikační dioda na hlavním tlačítku. Samozřejmostí jsou i uživatelsky oblíbené funkce jako QuickMemo, Quick Button nebo Safety Care. S funkcí QuickMemo snadno a rychle zaznamenáte a sdílíte své ručně psané poznámky. Aplikace Quick Button zase uživatelům umožní uzpůsobit si horkou klávesu ke spouštění jakékoli aplikace (například fotoaparátu, prohlížeče, hudebního přehrávače nebo dokonce QuickMemo). Díky funkci Safety Care budou mít vaši blízcí stále přehled o tom, kde se zrovna nacházíte. Možnost přesměrování tísňových hovorů, oznámení o nepoužívání telefonu a o poloze uživatele oceníte nejen v případě nouze, ale i pokud máte malé děti.

LG Optimus G přináší komunikaci bez hranic

České premiéry se na počátku dubna dočkal i prémiový smartphone LG Optimus G, který vyniká skvělým zpracováním a nabízí pokročilé uživatelské funkce. Telefon se může pochlubit nejnovější verzí operačního systému Google Android Jelly Bean 4.1.2 a výkonným procesorem Quad-Core optimalizovaným pro sítě 4G LTE. Kvalitní displej LG True HD IPS Plus s technologií Zerogap Touch zajišťuje snadné ovládání a díky rozlišení 1280 x 768 IPS nabízí Optimus G úžasně ostrý obraz a přirozené barvy. Samozřejmostí je ochrana displeje odolným sklem Gorilla® Glass 2.

Rychlý a výkonný LG Nexus 4

Chytrý telefon Nexus 4 od LG zaujal spotřebitele stylovým designem, nejrychlejší verzí operačního systému Android 4.2 JellyBean a nejnovějšími aplikacemi od Googlu. Nexus 4 vychází ze spolupráce společností LG a Google a přináší uživatelům výjimečnou rovnováhu mezi kvalitou zpracování a funkcemi. Díky tomu se dočkal skvělých ohlasů nejen od uživatelů ale i novinářů.

Tiskové zprávy . mobily . LG

Diskuse