Notebook Acer TravelMate P645 získal další cenu za design - Red Dot Award

27. 3. 2014 15:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer oznámila, že profesionální notebook Acer TravelMate P645 získal další cenu za design - tentokrát prestižní cenu Red Dot za rok 2014. Toto ocenění následuje krátce po vítězství společnosti Acer ve čtyřech kategoriích v soutěži iF o nejlepší design za rok 2014, která se konala minulý měsíc. Jedním z vítězných výrobků byl rovněž Acer TravelMate P645.

Notebook Acer TravelMate P645 získal další cenu za design - Red Dot Award

Porota, složená ze čtyřiceti mezinárodních odborníků v oblasti designu včetně významného módního návrháře Jimmy Choo, udělila na základě přísného hodnocení nejžádanější cenu za vynikající design pouze těm nejlepším výrobkům.

„Design našich výrobků je zaměřen na esteticky příjemný vzhled a snadné používání hardwaru i softwaru. Vítězství ve dvou významných světových soutěžích v designu dokazuje, že Acer TravelMate P645 zcela jasně zaujal komisi mezinárodních odborníků svým odolným provedením a bezpečnostními funkcemi,” prohlásil Michael Birkin, vedoucí marketingu společnosti Acer.

V letošním roce se účastnilo soutěže Red Dot o nejlepší design celkem 1816 výrobců, designerů a architektů z 53 zemí ve 23 kategoriích. Notebook Acer TravelMate P645 získal cenu v kategorii počítačů a informačních technologií.

Hodnotící proces Red Dot je založen na souboru přísných kritérií, která jsou průběžně přizpůsobována nejnovějším poznatkům v oblasti formálních, technických, výrobních, společenských, průmyslových a ekologických požadavků. Hodnotící kritéria zahrnují stupeň inovace, funkčnost, formální kvalitu, ergonomii, odolnost, symbolický a emocionální obsah, omezení výrobku, zřejmou kvalitu a slučitelnost s životním prostředím.

Notebook Acer TravelMate P645

Notebook Acer TravelMate P645 je ideální partner pro zákazníky z komerční, vzdělávací a institucionální sféry. Matně černé provedení a použitá materiálová kombinace uhlíkových vláken a slitiny hliníku s hořčíkem vyzařují uměřenou eleganci a odolnost. Displej s plným vysokým rozlišením, úhlopříčkou 14“, technologií IPS a antireflexním povrchem ve spojení s nejnovějšími technologiemi včetně Near Field Communication, hlasovým ovládáním a technologií Purified.Voice pro zachycení zvuku bez šumu představují záruku nejvyšší produktivity. Integrovaný snímač otisků prstů spolu s čipem Trusted Platform Module 1.2 chrání systém proti neoprávněnému přístupu. Nízká hmotnost a dlouhá výdrž baterie notebooku Acer TravelMate P645 spolu s mnoha dalšími řešeními pro zvýšení odolnosti dokazují, že se na něj uživatel může na cestách ve všech ohledech plně spolehnout. Volitelná dokovací stanice ProDock vybavená mnoha porty umožňuje snadné rozšíření prostřednictvím jediného spolehlivého spojení.

Tiskové zprávy

Diskuse