Nové tablety Dell Venue, obojživelný Inspiron 13 7000 a multimediální monitory UltraSharp

11. 6. 2014 18:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Dell představila nové tablety Dell Venue 7 a Venue 8 i všestranné zařízení Inspiron 13 7000 a oznámila také uvedení očekávaných monitorů Dell UltraSharp UZ2715H, UZ2315H, UZ2215H na trh. Cílem nových produktů je poskytnout maximální flexibilitu pro všechny, kteří hledají komplexní zařízení pro práci i zábavu.

Nové tablety Dell Venue, obojživelný Inspiron 13 7000 a multimediální monitory UltraSharp

„Nové tablety Dell Venue a Inspiron 2-in-1 byly navrženy jako nezbytní společníci při práci, zábavě i sdílení významných momentů s rodinou či přáteli,“ říká Sam Burd, viceprezident a generální ředitel Dell Personal Computing Product Group. „Zákazníci Dellu jsou nyní o kus blíže k tomu, aby se technologie staly součástí jejich každodenního života.“

Tablety Dell Venue 7 a Venue 8: Skvělý výkon v krásném těle

Nové tablety Dell Venue 7 a 8 v atraktivním, tenkém a lehkém designu zpříjemňují práci i zábavu. HD displej Venue 7 a Full HD displej Venue 8 poskytují skvělé pozorovací úhly a vynikající pocit z práce, ať už jde o prohlížení prezentací, webu nebo sledování filmů. Kvalitní obraz poctivě doplňuje zvuková technologie Waves MAXX-Audio Pro. Ta vynikne zejména při spojení s přenosným reproduktorem Dell Bluetooth Portable Speaker. Operační systém obou tabletů je založen na Androidu ve verzi 4.4 KitKat a oba přístroje pohánějí nejnovější procesory Intel Atom Z3460 (Venue 7) a Z3480 (Venue 8). Nové Venue tablety zaujmou také svým designem a snadným uchopením na zadní straně. Na českém trhu budou k dispozici v červené a černé variantě.

Příslušenství pro tablety Dell Venue

Pro profesionály, kteří vyžadují perfektní klávesnici, tak i pro hudební nadšence, jejichž prioritou jsou kvalitní reproduktory, připravil Dell rozšiřující příslušenství.

  • Nenechte se omezovat kapacitou baterie s dokovací stanicí Dell Venue Cradle pro Dell Venue 8, díky níž lze s tabletem dále pracovat a zároveň jej bezdrátově dobíjet.
  • Dvouvrstvý Dell Duo Tablet Case v pestrých barvách udrží tablet v bezpečí, aniž by mu ubíral na atraktivitě. Praktický Dell Venue Rotating Folio pro Venue 8 pak díky rotačnímu systému umožňuje využití několika poloh.
  • Dell Bluetooth Portable Speaker s dosahem až 9 metrů lze snadno připojit k mnoha různým zařízením s podporou Bluetooth 4.0 a NFC. Vydrží až 10 hodin nepřetržitého přehrávání a navíc disponuje zabudovaným mikrofonem pro hands-free hovory.

Dell Inspiron 2-in-1: Výjimečně všestranný

Nový Inspiron 2-in-1 je ideálním řešením pro ty, kteří se neobejdou bez pohodlí tabletu, ale zároveň požadují produktivitu notebooku. 360stupňový otočný systém s 13palcovým displejem nabízí široké možnosti polohování a dovoluje okamžitou proměnu z notebooku na tablet. Lze tak pohodlně a efektivně psát na tradiční klávesnici anebo listovat elektronickou knihou pomocí dotykové obrazovky. Ta zvládne snímat až 10 prstů najednou. Spolehlivý výkon a plynulý běh potřebný k práci i pohodlnému chatování zajišťují nejnovější procesory od Intelu.

Všechny produkty z řady Inspiron nově obdrží 20GB úložiště na DropBoxu a software pro rozpoznávání obličeje.

Inspiron 13 7000 Series 2-in-1 se 4. generací Intel Core procesorů dále nabízí podsvícenou klávesnici, 13.3“ displej s rozlišením až Full HD, zabudovaný pasivní stylus vhodný k psaní poznámek či kreslení a 20 GB místa v cloudovém úložišti DropBox.

Multimediální monitory Dell UltraSharp: Konektivita a spolupráce

Nové 27“, 23“ a 21,5“ Dell UltraSharp monitory posouvají konektivitu o úroveň dál. Poskytují kompletní multimediální řešení, krystalicky čisté Full HD rozlišení, přizpůsobitelná zobrazení a 2megapixelovou Full HD webkameru. Monitory jsou optimalizovány pro Microsoft Lync, který lze využít ke sdílení plochy s kolegy, malování na virtuální tabuli nebo jen povídání s přáteli. Díky solidní webkameře a jemnému Full HD displeji s dokonalými pozorovacími úhly nedochází k žádným kompromisům v kvalitě přenosu.

Dostupnost a cena

Dell Inspiron 13 7000 Series 2-in-1 a nové tablety Dell Venue budou na českém trhu k dispozici na podzim tohoto roku. O koncové ceně budeme včas informovat. Monitory UltraSharp lze již nyní zakoupit ve vybraných zemích světa na Dell.com.

Tiskové zprávy . Dell

Diskuse