Sledujte mistrovství světa ve fotbale se Sony ve 4K kvalitě

12. 6. 2014 10:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Existuje snad lepší způsob, jak se zcela ponořit do atmosféry, barev a dění 2014 FIFA World Cup™, vrcholu letošního léta? Kupte si novou televizi Sony BRAVIA™ s podporou 4K a užívejte si všechny vzrušující chvíle z Brazílie v dechberoucí kvalitě obrazu a zvuku.

Sledujte mistrovství světa ve fotbale se Sony ve 4K kvalitě

Aktuální modelové řadě 4K televizí od Sony vévodí BRAVIA X9, oficiální 4K televize mistrovství světa 2014 FIFA World Cup™. BRAVIA X9 zintenzivní vaše potěšení z obrazu a zvuku a i doma zažijete atmosféru, která panuje přímo na fotbalovém stadionu.

I když sledujete přenosy v běžné HD kvalitě, unikátní technologie Sony 4K X-Reality PRO dokáže „vylepšit“ obraz do takové míry, že vidíte vše v úžasném detailu a až se 4x lepším rozlišení ve srovnání s HD. Uvidíte každé stéblo trávy i výraz absolutního soustředění v obličeji každého hráče.

Stačí jedno stisknutí tlačítka a režim Live Football Mode naprosto věrně reprodukuje vřavu do posledního místečka zaplněného fotbalového stadionu. Elegantní nové uživatelské prostředí televizí BRAVIA vám bude nepřetržitě servírovat tok fotbalových zpráv a nejlepších momentů z mistrovství světa a dalších zdrojů. Funkce Social Viewing vás propojí s vášní dalších fanoušků – jejich příspěvky na Twitteru vám budou naskakovat na obrazovce v reálném čase v průběhu hry. Se Skype video chatem budete moci sdílet své nadšení z právě probíhajícího zápasu s přáteli a rodinou po celém světě.

4K fotbal již brzy u prodejce blízko vás

Ve vybraných obchodech budeme nabízet vysílání těch nejlepších momentů z mistrovství světa 2014 FIFA World Cup™, takže budete moci zažít vzrušení z fotbalu ve 4K rozlišení a zvuku na televizích BRAVIA X95 a X9 na vlastní kůži.

Níže naleznete seznam vybraných obchodů nebo použijte vyhledávání prodejců. Více informací získáte u vašeho nejbližšího prodejce značky Sony.

Seznam vybraných obchodů:

DATART OC Chodov - Praha
DATART OC Nový Smíchov - Praha
ELECTROWORLD Čestlice - Praha
Sony Center OC Chodov - Praha
ELECTROWORLD Černý Most - Praha
Sony Center Hradec Králové - Hradec Králové
ELECTROWORLD Hradec Králové - Hradec Králové
Vinohradský pavilon - Praha
ELECTROWORLD Olympia - Brno
ELECTROWORLD Avion - Brno
ELECTROWORLD Olomouc - Olomouc
Sony Center Olympia - Brno
Sony Center Vaňkovka - Brno
ELECTROWORLD Olympia - Plzeň
Sony Center České Budějovice - České Budějovice
ELECTROWORLD Karlovy Vary - Karlovy Vary
ELECTROWORLD Avion - Ostrava
DATART Avion - Ostrava
Sony Center Ostrava - Ostrava
DATART Letňany - Praha
Sony Center Poděbradská - Praha

Tiskové zprávy

Diskuse