PocketBook Aqua - voděodolná čtečka elektronických knih do vany a na pláž přichází do prodeje

17. 6. 2014 11:27    Rubrika: Tiskové zprávy

S touto čtečkou se nemusíte bát číst své oblíbené knihy ve vaně ani na pláži. PocketBook Aqua splňuje specifikaci odolnosti IP57, což prakticky znamená, že je čtečka prachotěsná a může být ponořena do hloubky jednoho metru.

PocketBook Aqua - voděodolná čtečka elektronických knih do vany a na pláž přichází do prodeje

Tuto novou čtečku elektronických knih lze používat za jakéhokoli počasí, můžete ji držet mokrýma rukama, a když vám upadne při čtení do vany, nic se nestane. Je také prachotěsná, takže jí neuškodí ani písek na pláži nebo jiné nečistoty. Díky těmto jedinečným vlastnostem je PocketBook Aqua ideálním společníkem na jakoukoli cestu nebo dovolenou. Příznivci aktivního odpočinku mají nyní možnost číst si i na nejextrémnějších místech a ti, kteří dávají přednost klidnému odpočinku na pláži nebo u bazénu, se nemusí bát o zničení své čtečky.

Čtečka PocketBook Aqua váží pouhých 170 gramů a je vybavena 6“ palcovým displejem E Ink Pearl. Výkonný 1GHz procesor s podporou 256 MB operační paměti umožňuje plynulou a rychlou odezvu všech aplikací. Přístup k internetu přes vestavěné rozhraní Wi-Fi otevírá velké možnosti nejen ke čtení, ale také ke komunikaci na sociálních sítích s předinstalovanou službou ReadRate. Integrace služeb Dropbox a „Send To PocketBook“ umožňuje velmi jednoduchou synchronizaci a posílání knih a dalšího obsahu do čtečky bez nutnosti připojení kabelem k počítači.

Společnost PocketBook zároveň vyvinula novou řadu příslušenství pro tuto unikátní čtečku elektronických knih. Elegantní kryty nejen chrání váš přístroj proti poškrábání a jinému mechanickému poškození, ale představují také vhodný módní doplněk.

PocketBook Aqua je zákazníkům k dispozici ve dvou barvách - tmavě modré a bílé.

Doporučená koncová cena čtečky PocketBook Aqua je 3 399 Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse