PayPal oznámil spolupráci s českým GoPay

19. 6. 2014 17:42    Rubrika: Tiskové zprávy

PayPal posiluje své postavení v České republice. Díky nedávno zahájené spolupráci s místním partnerem, společností GOPAY s.r.o., bude PayPal moci oslovit ještě větší počet uživatelů a dále své služby zlepšovat.

PayPal oznámil spolupráci s českým GoPay

Další nástroj ve vývoji mobilních a online plateb

Jako lídr na trhu elektronického obchodování usiluje PayPal o spolupráci s těmi nejlepšími partnery. Společnost GOPAY s.r.o. mezi ně bezpochyby patří. Platební brána GoPay je jedním z předních českých online platebních systémů. Agreguje mnoho různých způsobů platby, jako jsou platební karty, standardní bankovní převody, online bankovní převody, elektronická peněženka GoPay, mobilní a kuponové platby.

„S velkou radostí oznamujeme naše partnerství se společností GoPay a posílení naší pozice v České republice. Je to pro nás jeden z největších trhů v regionu. Míra online nákupů vzhledem k počtu obyvatel je tu vůbec nejvyšší. V České republice jsme loni zaznamenali růst o 28 % – což je víc než naše celosvětová míra růstu. Nepochybuji, že nová spolupráce nás dovede ještě dál,“ komentuje Damien Perillat, ředitel pro region střední a východní Evropy.

Důvěryhodný partner

Společnost GOPAY s.r.o. byla jedním z prvních nebankovních subjektů v České republice, které získaly licenci k provozování instituce elektronických peněz. Od počátku své činnosti v roce 2007 společnost úspěšně postupuje a rozvíjí se. Dnes její platební systém GoPay využívá více než 4000 online obchodníků. Každý týden pak ve firemním portfoliu přibude bezmála 90 dalších a objem zpracovávaných transakcí se každý rok více než ztrojnásobí.

Od spolupráce oba partneři očekávají výrazné rozšíření podílu na trhu a dalších možností. Partnerství společností PayPal a GoPay je přínosné také pro uživatele obou systémů, kterým se rozšíří výběr dostupných možností platby.

„V posledních sedmi letech jsme se rozvíjeli a usilovali o to, abychom naše zákazníky maximálně uspokojili. Nedávno zahájená spolupráce se společností PayPal je tím nejlepším důkazem, že jsme v této snaze úspěšní. Je to nejlepší možné vyvrcholení našich aktivit na českém trhu. Vzhledem k tomu, že PayPal je nesporným hlavním hráčem v oboru online plateb, je pro nás tato příležitost ctí, kterou hodláme maximálně využít, aby přinesla hojné ovoce oběma stranám,“ podotkl Pavel Schwarz, generální ředitel společnosti GOPAY.

Tiskové zprávy

Diskuse