Program ‘Acer Reliability Promise’ pro firmy se rozšiřuje o monitory a projektory

23. 6. 2014 17:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer oznámila vylepšení svého programu ‘Acer Reliability Promise’ , a to tím, že jej od 20. června rozšiřuje o monitory řady B6 a projektory řady P5. Monitory B6 a projektory P5 v sobě kombinují nejnovější zobrazovací technologie s chytrými Eco funkcemi pro dosažení dlouhodobě kvalitního zobrazení při nižších provozních nákladech. Acer se snaží neustále snižovat spotřebu energie, a přitom zlepšit uživatelský zážitek ze sledování obrazu.

Program ‘Acer Reliability Promise’ pro firmy se rozšiřuje o monitory a projektory

Program je zaměřen především pro malé a středně velké firmy (SMB/SoHo), kterým přináší přidanou hodnotu a chrání jejich investice. Zákazníci, kteří si v období od 20. června do 31. prosince 2014 koupí monitor Acer řady B6 nebo projektor řady P5 a zaregistrují jej do 30 dnů, budou moci během prvního roku požádat o náhradu ve výši 50 % z kupní ceny v případě, že bude tento zakoupený produkt v rámci záruky opraven, vyměněn či za něj obdrží zpátky peníze.

Program ‘Acer Reliability Promise’ je součástí pokračující strategické investice společnosti do podnikové sféry, která se zaměřuje na firmy, veřejný sektor a SMB zákazníky. Jejím cílem je nastavit průmyslový standard kvality a spolehlivosti. Tento program byl původně zahájen s notebooky TravelMate v srpnu 2013, poté v dubnu 2014 rozšířen o počítače Veriton a nyní pokrývá i dvě řady příslušenství. V současnosti jsou jeho součástí i další produkty a flexibilnější registrační proces.

Kromě toho nabízí program Acer Reliability možnost migrace na Windows 8.1, a to efektivním způsobem po ukončení bezpečnostních aktualizací a technické podpory operačního systému Windows XP, která skončila 8. dubna tohoto roku.

Tiskové zprávy

Diskuse