Díky široké nabídce projektorů Acer bude vaším stadionem váš domov

24. 6. 2014 18:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Před začátkem největší sportovní události tohoto roku společnost Acer uvedla 12. hráče na fotbalovém hřišti – domácí projektory pro dokonalý zážitek ze sledování fotbalu. Uživatelé si mohou vychutnat rozlišení až 1080p s jasem 3000 lumenů a jejich univerzálnost při sledování velkého utkání v domácnosti nebo na zahradě s přáteli a rodinou.

Díky široké nabídce projektorů Acer bude vaším stadionem váš domov

H90505BD − Střední útočník

Domácí projektor H9505BD kombinuje vynikající kvalitu obrazu s výkonnou technologií a nabízí uživatelům živý zážitek ze stadionu v pohodlí jejich domova. U projektoru Acer H9505BD s kontrastním poměrem 10 000:1, je tento kontrast dramaticky zvýšen pomocí dynamického nastavování clony a analýzou obrazu snímek po snímku. Tím je vytvořen ten nejrealističtější možný obraz. Model H9505BD se také může pochlubit technologií lens shift, která umožňuje přesunout objektiv bez nastavování projektoru. Díky tomu je tento projektor perfektním řešením pro sledování zápasu v jakékoli místnosti.

Model H90505 je dispozici za doporučenou koncovou cenu 49 990 Kč.

H6510BD − Levý obránce

1080p projektor Acer H6510BD přivádí k životu hru tím, že vyváří ostré, brilantní a bohaté snímky. Uživatelé se nemusí bát, pokud bude zápas směřovat k prodloužení; technologie Acer ColorSafe II podstatně eliminuje blednutí barev, navíc projektor využívá technologii DLP® pro zaručení vysoké kvality obrazu i po dlouhodobém používání. Kromě toho tento projektor váží pouhých 2,2 kg a je tak dostatečně lehký k tomu, abyste si jej s sebou mohli vzít na cesty.

Model H6510BD je dispozici za doporučenou koncovou cenu 17 990 Kč.

H5380BD – Střední obránce

Model H5380BD je skvělou volbou pro ty, kdo mají omezený rozpočet. Může se pochlubit vysokým jasem 3 000 ANSI lumenů a rozlišením HD 720p, přičemž zobrazuje snímky v širokoúhlém formátu (16:9). Proto je ideálním partnerem pro sledování zápasů uvnitř domu i mimo domov.

Model H5380BD je dispozici za doporučenou koncovou cenu 14 990 Kč.

P1173 – Záložník

A konečně je zde i model Acer P1173, který poskytne působivý obraz s vysokým jasem. Navíc lze díky praktickým instalačním nástrojům jednoduše nastavit, bez ohledu na to, kde bude umístěn. Model P1173 také nabídne jas 3 000 ANSI lumenů a ostrý realistický obraz. Uživatelé tak budou mít pocit, že se při sledování nejnovějšího fotbalového utkání nacházejí na okraji hřiště.

Model P1173 je dispozici za doporučenou koncovou cenu 7 990 Kč.

Všechny modely jsou navíc vybaveny technologií Acer ColorBoost II+, která se vyznačuje optimalizovaným návrhem 6segmentového barevného kolečka, výkonným zpracováním obrazu a pokročilou technologií osvětlovací lampy. Díky tomu nabídnou neuvěřitelně vysoký barevný výkon v porovnání s běžnými projektory.

Acer je jedničkou v oblasti EMEA od roku 2008

DLP projektory Acer jsou z mnoha důvodů v oblasti EMEA jednoznačně nejpopulárnější. Podle výsledků z průzkumu trhu společnosti PMA (Pacific Media Associates) neprodal žádný výrobce v oblasti EMEA tolik projektorů jako Acer již od roku 2008. Vysoce kvalitní a vždy nejmodernější projekční technologií vybavené projektory Acer se mohou pochlubit technologií Acer Color Boost, která ručí za bohaté, živé a zářivé barvy. 5 let záruky na DLP® čip potvrzuje spolehlivost a dlouhotrvající brilantní barvy. Kvalitu lamp Osram a Philips v projektorech Acer zase dokládá roční záruka bez jakýchkoliv omezení.

Tiskové zprávy

Diskuse