Vodafone nabídne balíčky s neomezeným voláním pro předplacené karty

3. 7. 2014 16:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Vodafone nabídne skutečně neomezené volání pro zákazníky s předplacenými kartami. Jde o jednoduchou nabídku balíčků, které lze aktivovat kdykoliv k jakékoliv předplacené kartě Vodafonu. Balíčky budou v nabídce celkem tři – balíček s neomezeným voláním do vlastní sítě, balíček s neomezeným voláním do vlastní sítě a 100 minutami volání do ostatních sítí a balíček s voláním do všech sítí neomezeně. Zákazníci si budou moci objednat balíčky prostřednictvím všech prodejních kanálů Vodafonu kterýkoliv den v měsíci vždy na 30 dní. Nabídku lze pořídit od 7. července.

Vodafone nabídne balíčky s neomezeným voláním pro předplacené karty

„Zákazníci s předplacenými kartami mají dlouhodobě zájem zejména o zvýhodněné hlasové služby. Proto jsme připravili tři typy balíčků s neomezeným voláním, které se zaměří na různé potřeby našich zákazníků, aby mohli být stále v kontaktu se svými přáteli a rodinou,“ říká Hannes Neth, ředitel marketingu pro předplacené karty.

Nabídka zohledňuje potřebu kontroly nákladů i pocitu svobody, který zákazníci s předplacenými kartami většinou vyžadují – Balíčky ke kartě nemají zvláštní podmínky, jen je potřeba mít dostatek kreditu pro objednání. Po 30 dnech balíček vyprší a je pouze na zákazníkovi, zda si objedná opět ten samý, jiný, nebo žádný, což zákazníkům zajišťuje maximální kontrolu nad jejich výdaji. Balíčky je možné aktivovat kdykoliv.

Balíček ke kartě - Volání v síti neomezeněBalíček ke kartě - Volání do všech sítíBalíček ke kartě - Volání do všech sítí neomezeně
Neomezené volání do vlastní sítěNeomezené volání do vlastní sítě + 100 minut do ostatních sítíNeomezené volání do všech sítí
99 Kč249 Kč599 Kč

Ostatní ceny zůstávají stejné, řídí se ceníkem předplacené karty, kterou zákazník používá. Všechny tři balíčky lze kombinovat také s datovými tarify.

Tiskové zprávy

Diskuse