Microsoft oznámil dostupnost Nokia Lumia 930 s Windows Phone 8.1 v České republice

7. 7. 2014 19:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Lumia 930 obsahuje bohatou nabídku aplikací a služeb, přináší kvalitní design s kovovými detaily a novými živými barvami. Veškerý obsah, jako jsou fotky, videa nebo dokumenty, synchronizuje mezi Windows Phone, PC, tabletem a přístroji Xbox.

Microsoft oznámil dostupnost Nokia Lumia 930 s Windows Phone 8.1 v České republice
  • Jasný 5“ Full HD OLED displej vám umožní sledovat vaše oblíbené seriály, filmy nebo videoklipy za každých světelných podmínek, a díky 2 420mAh baterii a vestavěnému bezdrátovému nabíjení se nemusíte bát, že by vám došla energie.
  • Díky špičkovému 20Mpx fotoaparátu s optickou stabilizací obrazu a vysoce kvalitní optikou ZEISS je zaznamenávání důležitých momentů a jejich opakované prožívání snadné a zábavné.
  • S vylepšenou funkcí Nokia Camera a Living Images můžete do statických snímků přidat pohyb a emoce, zatímco aplikace jako Nokia Storyteller, Nokia Creative Studio nebo Nokia Refocus vás nechají projevit ještě více kreativity.
  • Čtyři mikrofony a funkce Rich Recording dovolují nahrávat prostřednictvím Lumia 930 video s rozlišením HD a neuvěřitelným směrovým audiem. Lumia 930 také podporuje nahrávání i přehrávání prostorového zvuku.
  • Čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 taktovaný na frekvenci 2,2 GHz zajišťuje dostatečný výkon například pro hraní Xbox her nebo focení, točení a zpracování videa.
  • Vestavěný pohybový senzor SensorCore díky nízké spotřebě umožní využívat nejrůznější fitness aplikace, jako je např. Zdraví a fitness, aniž by se uživatel musel strachovat o výdrž 2 040mAh baterie.
  • Další funkce zahrnují např. notifikace prostřednictvím Centra akcí, sadu funkcí Microsoft Enterprise Feature Pack, Microsoft Office, OneDrive, Nokia Camera, HERE Mapy a Drive+. Všechny dělají z Lumia 930 skvělé zařízení pro práci i zábavu.

„V dnešním světě sociálních sítí je nahrávání a sdílení fotografií a videa mnohem důležitější, než kdy jindy,” říká Lukáš Křovák, manažer divize Windows společnosti Microsoft a dodává: „Lumia 930 perfektně spojuje to nejlepší z Microsoftu a Lumia a přináší takovou kvalitu fotek a videí, jaká dosud nebyla na smartphonech k vidění.“

Lumia 930 bude dostupná v České republice ve volném trhu a u operátorů O2 Czech Republic a Vodafone Czech Republic. Lumia 930 bude dostupná v široké škále barev včetně zářivě oranžové, zářivě zelené, černé a bílé za doporučenou maloobchodní cenu 13 990 Kč.

Základní technická specifikace Lumia 930:

Operační systémWindows Phone 8.1
HERE službyBezplatné celosvětové HERE Mapy a HERE Drive+; Bezplatné HERE Transit dostupné v Store
Displej5” Full HD OLED, 1 920 × 1 080; 441ppi; 16:9; Vyřezávané Gorilla Glass 3; třísloupcová domovská obrazovka, čitelnost na přímém slunci, Super Sensitive Touch pro ovládání v rukavicích
Baterie2 420 mAh baterie, integrované bezdrátové nabíjení
Procesor2.2 GHz čtyřjádrový Qualcomm Snapdragon 800 procesor
Hlavní fotoaparátPureView 20 Mpx s optickou stabilizací, video v rozlišení: 1 920 × 1 080. Včetně funkce Nokia Camera. Dvojitý LED blesk, optika ZEISS
Přední fotoaparátHD 1,2 Mpx širokoúhlý
Paměť2 GB RAM, 32 GB interní úložiště; 7 GB cloudového úložiště OneDrive zdarma
Tiskové zprávy

Diskuse