Kingston Digital nabízí rychlá řešení pro ukládání dat pro tablety a smartphony s Androidem

9. 7. 2014 17:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Digital Europe Co LLP, dceřiná společnost Kingston Technology Company Inc., oznámila uvedení USB flash disku DataTraveler microDuo 3.0 a dále paměťové karty microSDHC/SDXC UHS-I 90R/45W, Class 10. Disk DataTraveler microDuo 3.0 poskytuje dodatečný prostor pro ukládání dat pro přenosná zařízení se specifikací OTG (On-The-Go), jako jsou některé mobilní telefony a tablety. Je vybaven standardním konektorem USB 3.0 i konektorem microUSB a lze jej proto připojit stejně snadno k mobilním zařízením i k PC.

Kingston Digital nabízí rychlá řešení pro ukládání dat pro tablety a smartphony s Androidem

USB flash disk DataTraveler microDuo 3.0 může rozšířit úložnou kapacitu pro zařízení s operačním systémem Android™ až o 64 GB a umožňuje snadné a rychlé přesouvání velkých souborů, fotografií, filmů a hudby z telefonu nebo tabletu na USB disk a zpět. Díky dvojímu rozhraní USB 3.0 a microUSB je možné disk používat s jakýmkoli přístrojem, který je kompatibilní se specifikací USB On-The-Go, a uživatelé tak mohou přesouvat data bez nutnosti používat počítač1. Nový model doplňuje již dříve uvedený disk DataTraveler microDuo 2.0.

Disk DataTraveler microDuo 3.0 je k dispozici v kapacitách 16 GB, 32 GB a 64 GB a vztahuje se na něj pětiletá záruka.

Nová paměťová karta microSDHC/SDXC UHS-I, Class 10 nabízí rychlosti přenosu dat 90R/45W a umožňuje tak plynulý záznam videa a fotografií. Karta Kingston microSDHC/SDXC UHS-I 90R/45W, Class 10 je k dispozici v kapacitách 16 GB, 32 GB a 64 GB. Díky vysokým rychlostem přenosu dat, které jsou 90 MB/s pro čtení a 45 MB/s pro zápis, mohou uživatelé natáčet videa v plném vysokém rozlišení Full HD, dále mohou snímat 3D video a streamovat multimédia v reálném čase, aniž by docházelo k přerušování, a mohou též dávkově snímat fotografie.

Na paměťovou kartu Kingston microSDHC/SDXC Class 10 UHS-I 90R/45W se vztahuje doživotní záruka. Oba produkty mají bezplatnou technickou podporu a vyznačují se vyhlášenou spolehlivostí značky Kingston.

Tiskové zprávy

Diskuse