Kingston Digital dodává SSD SSDNow V310 s kapacitou téměř 1 TB

22. 7. 2014 15:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Digital Europe Co LLP oznámila uvedení nejnovějšího přírůstku v řadě SSDNow V300, modelu V310. Pevné paměťové úložiště (solid-state drive – SSD) Kingston® SSDNow V310 dramaticky zrychluje odezvu počítačů a současně nabízí kapacitu 960 GB pro ukládání veškerých filmů, hudby, her a aplikací.

Kingston Digital dodává SSD SSDNow V310 s kapacitou téměř 1 TB

Nový disk SSDNow V310 je 10x rychlejší než pevný disk s rychlostí 7200 otáček za minutu (1), což je zásluha řadiče Phison 3108 a rychlostí čtení a zápisu 450 MB/s (2). Jelikož disk SSDNow V310 neobsahuje žádné pohyblivé součásti, je odolný proti nárazu, má nižší spotřebu energie a nezahřívá se – díky tomu je spolehlivější než standardní pevné disky a je méně pravděpodobné, že by selhal. Velká kapacita disku SSDNow V310 nabízí dostatečně velký prostor pro skutečné nahrazení pevného disku tak, aby na něj uživatelé mohli přesunout obsah celého svého harddisku, a ještě k dispozici zůstane další volné místo.

„Od roku 2009 přináší naše řada SSD disků ‚V‘ jako ‚Value‘, čili hodnota, nejlepší možný poměr ceny a výkonu, abychom spotřebitelům s napjatým rozpočtem nebo začínajícím uživatelům umožnili zakusit přínosy technologie SSD. Náš nový model V310 v tomto směřování pokračuje a navíc nabízí dosud nejvyšší úložnou kapacitu ze všech SSD disků Kingston,“ řekl Ariel Perez, obchodní ředitel divize SSD disků společnosti Kingston. „Disk SSDNow V310 se svou značnou kapacitou 960 GB je dokonalým způsobem, jak vylepšit stávající počítač, protože zvyšuje rychlost bootování a zkracuje dobu spouštění aplikací, a pomáhá tak co nejúčelněji využít investice do počítačového vybavení.“

Disk SSDNow V310 je k dispozici buď jako samostatný disk s kapacitou 960 GB, nebo jako ucelená souprava, která obsahuje veškeré příslušenství i software potřebný pro migraci dat a operačního systému z HDD tak, aby instalace byla snadná. Disk SSDNow V310 má tříletou záruku a bezplatnou technickou podporu a vyznačuje se vyhlášenou spolehlivostí značky Kingston.

(1) Zdroj: PCMark Vantage
(2) Zdroj: ATTO (přenos komprimovatelných dat)

Tiskové zprávy

Diskuse