Projektory Acer P1383W TCO a P1510 TCO obdržely certifikát TCO

30. 7. 2014 14:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer s potěšením oznamuje, že byl dvěma jejím produktům, a to projektorům P1383W TCO a P1510 TCO, udělen certifikát TCO od TCO Development. Zatímco monitory Acer již tento certifikát několikrát dostaly, je to poprvé, co jej obdržely i projektory Acer.

Projektory Acer P1383W TCO a P1510 TCO obdržely certifikát TCO

Již od roku 1992 posuzuje TCO Development zařízení a produkty podle jejich kvality, energetické účinnosti a vlivu na životní prostředí. Před tím, než získaly monitory P1383W TCO a P1510 TCO certifikaci TCO, byly důkladně analyzovány v souvislosti s kvalitou obrazu, který promítají (barevný výkon, jas, kontrast, rozlišení a velikost obrazu), úrovní akustického hluku, který vydávají, jejich energetickou účinností, životností a možností recyklace. Pro Acer je poctou, že je schopen dát svým zákazníkům jistotu, že je jejich zakoupený projektor P1383W TCO nebo P1510 TCO nejvyšší kvality a splňuje dlouhý seznam požadavků na udržitelnost. Kromě toho vytvořila TCO Development výhradně pro TCO certifikované projektory postup měření velikosti promítaného obrazu ve vysoké kvalitě a zjednodušila proces nákupu pro koncového uživatele. Díky TCO Image Size mohou uživatelé vybrat optimální výkon projektoru, který odpovídá velikosti obrazu, jež potřebují.

P1383W TCO: Projekce za nejlepší cenu

Projektor Acer P1383W TCO nabízí díky rozlišení WXGA mnohem příjemnější zážitek. To přináší v kombinaci s vysokým jasem/kontrastem a technologiemi Acer ColorBoost II a Acer ColorSafe II, kterými oplývá, křišťálově čistý obraz s bohatými detaily a vysokou barevnou věrností, a to i při dlouhých vzdálenostech. Navíc je tento projektor DLP® 3D Ready a přináší tak uživatelům v pohodlí domova 3D zážitky jako v kině.

Projektor P1383W TCO také umožňuje bezdrátovou projekci přes volitelný Acer MHL adaptér. P1383W TCO je ekologicky šetrný a nabízí funkce Acer EcoProjection. Mezi ně patří snížení spotřeby energie v pohotovostním režimu až o 90 % (od 5 W až do 0,5 W) nebo snížení celkového příkonu projektoru až o 70 %. V režimu Acer ExtremeEco může být prodloužena životnost lampy až na 10 000 hodin (standardně 5 000 hodin, 6 000 hodin v režimu Eco).

P1510 TCO: Úchvatná projekce a ostré detaily

Projektor Acer P1510 TCO nabízí rozlišení obrazu 1080p Full HD, vysoký kontrast a jas (3 500 ANSI lumenů), technologie Acer ColorBoost II a Acer ColorSafe II nebo DLP® 3D Ready kit, který k vám domů přináší křišťálově čistý obraz a 3D zábavu jako v kině. Projektor P1510 TCO rovněž nabízí bezdrátovou projekci přes volitelný MHL adaptér. Navíc je P1510 TCO také ekologicky šetrný a nabízí funkce Acer EcoProjection, jako je snížení spotřeby energie v pohotovostním režimu až o 90 % (od 5 W až do 0,5 W) a snižuje celkový příkon projektoru až o 70 %. V režimu Acer ExtremeEco může být prodloužena životnost lampy až na 7 000 hodin (standardně 3 500 hodin, 5 000 hodin v režimu Eco).

Společnost Acer jedničkou mezi DLP projektory v oblasti EMEA od roku 2008

DLP projektory Acer jsou z mnoha důvodů v oblasti EMEA nejpopulárnější. Podle údajů z průzkumu trhu společnosti PMA (Pacific Media Associates) se neprodalo v oblasti EMEA od žádné jiné značky DLP projektorů více než od Aceru, a to již od roku 2008. Vysoce kvalitní projektory jsou vždy vybaveny nejmodernější projekční technikou a speciální technologie Acer Color Boost ručí za bohaté, živé a zářivé barvy. Potvrzením spolehlivosti a dlouhotrvající kvality brilantních barev je pětiletá záruka na DLP® čip. Důkazem kvality žárovek Osram a Philips používaných v projektorech Acer je jednoletá záruka bez jakýchkoli omezení.

*bezdrátová projekce s volitelným Acer MHL adaptérem je k dispozici od roku 2013.

Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse