Lenovo oficiálně vstupuje na český trh s chytrými telefony, přináší 4 modely

28. 8. 2014 16:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Lenovo rozšiřuje své portfolio v České republice, kde oficiálně vstupuje na trh s chytrými telefony. Uvedením telefonů doplňuje Lenovo svou širokou nabídku notebooků a Ultrabooků, stolních a All-in-One počítačů a tabletů, aby mohlo ještě lépe uspokojit přání a požadavky svých zákazníků.

Lenovo oficiálně vstupuje na český trh s chytrými telefony, přináší 4 modely

Mezi žhavé novinky patří Lenovo Vibe Z2 Pro a několik modelů z řady A a S. Lenovo Vibe Z2 Pro představuje užitečného pomocníka pro všechny nadšené kreativce a milovníky fotografií. Telefony Lenovo S850 a S860 přichází s vysokým výkonem ukrytým v luxusním designu, který skvěle dokáže podpořit styl svého uživatele. Pro ty, kteří hledají zábavu pro volné chvíle a chtějí být neustále ve spojení se svými přáteli, je určen Lenovo A536.

Všechny nově uvedené modely se dokážou přizpůsobit potřebám svých uživatelů. Nabízí vysoký výkon, pokročilé funkce a užitečné aplikace pro snadné použití a ovládání. Zároveň přichází s podporou dvou SIM karet, takže uživatelé budou moci využívat osobní i pracovní telefon v jednom.

Lenovo S850

Ultralehký Lenovo S850 s výkonným čtyřjádrovým procesorem MTK 6582 a operačním systémem Android 4.4 KitKat se vydává cestou krásy a stylu. Jeho trendy design podtrhuje celoskleněný povrch doplněný štíhlým 8,2mm profilem. Pyšní se 5palcovým HD displejem se širokými pozorovacími úhly. Vybaven je předním fotoaparátem s rozlišením 5 Mpx, který se stane nedocenitelným pomocníkem při videochatech nebo pořizování selfie, a zadním 13Mpx fotoaparátem, díky kterému lze pořídit skvělé snímky a zachytit tak nejen poutavé momentky z dovolené, ale i zajímavé momenty všedních dnů.

Lenovo S850 umožňuje svým uživatelům být neustále v kontaktu se svým okolím a sdílet zážitky se svými přáteli. Ocení jej uživatelé, kteří kladou důraz nejen na vysoký výkon, ale záleží jim také na eleganci a módě. K dispozici bude v růžové, bílé a tmavě modré barvě.

Lenovo S860

Výkonný Lenovo S860 udrží díky své extrémní až 3denní výdrži baterie krok i s těmi nejnáročnějšími uživateli. Doba hovoru přitom může trvat až 43 hodin na jedno nabití. Velký 5,3palcový vícedotykový HD displej je zasazen v plášti z broušeného kovu titanové barvy. Kovový rám navíc chrání telefon před poškozením při případných nárazech. Pod pláštěm se ukrývá čtyřjádrový procesor MTK 6582 s taktem 1,3 GHz, operační systém Android 4.2 Jelly Bean a operační paměť o velikosti 2 GB.

Lenovo S860 je určen především pro aktivní a zaneprázdněné uživatele, kteří se nechtějí nechat omezovat při používání svého mobilního telefonu a současně preferují stylové produkty. Vybaven je výkonnou baterií, se kterou vydrží až tři dny na jedno nabití, 8Mpx fotoaparátem s automatickým ostřením a bleskem a řadou předinstalovaných aplikací pro zábavu i usnadnění práce.

Lenovo VIBE Z2 Pro

Lenovo VIBE Z2 Pro promění každého uživatele v pohotového umělce. Pochlubit se může 6palcovým 2K HD displejem a předním 5Mpx a zadním 16Mpx fotoaparátem s optickou stabilizací obrazu, senzorem se zvýšenou světelnou citlivostí a profesionálním fotografickým režimem. Špičkové fotografie tak lze pořídit za každé situace. Vybaven je procesorem Qualcomm Snapdragon 801, operačním systémem Android KitKat v4.4 a 3 GB operační paměti pro zajištění maximálního výkonu. Chytrý telefon Lenovo Vibe Z2 Pro vyniká také svým elegantním designem a 7,7mm kovovým provedením s broušeným povrchem a jednolitou konstrukcí.

Lenovo Vize Z2 Pro poskytne nejen prémiový zážitek z multimédií, ale uspokojí také technologické nadšence, kteří požadují telefon s velkým displejem a vysokým výkonem. Uživatelé také mohou popustit uzdu své fantazii a nechat se vtáhnout do víru kreativity s pokročilým fotoaparátem a funkcemi pro profesionální fotografy.

Lenovo A536

Novinka mezi telefony Lenovo z řady A zaujme všechny, kteří chtějí být neustále online, bavit se a sdílet videa či fotografie se svými přáteli. Lenovo A536, který bude v černém a bílém barevném provedení, poskytuje bohatou funkční výbavu a dostatečný výkon.

Vybaven je čtyřjádrovým procesorem MT 6582m s 1,3GHz taktem a operačním systémem Android 4.4 KitKat. Samozřejmostí je přední a zadní fotoaparát, podpora dvou SIM karet a široké možnosti konektivity. Přenos dat přes HSPA+ je navíc zárukou bezproblémové konektivity a sdílení obsahu.

Cena a dostupnost

Lenovo S850 a S860 bude dostupný během září za cenu od 6 499 Kč s DPH, resp. od 6 999 Kč s DPH. Lenovo A536 bude k dispozici také od září za cenu začínající na 3 999 Kč s DPH a Lenovo Vize Z2 Pro od října za cenu od 17 999 Kč s DPH.

Distributorem chytrých telefonů Lenovo v České republice je společnost SWS, dostupné budou i u společnosti AT Computers.

Tiskové zprávy

Diskuse