Bezdrátové dobíjení a nové Microsoft Nokia Lumia 830, 730 a 735 chytré telefony

5. 9. 2014 17:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Microsoft představil Lumia 830, Lumia 735 a Lumia 730 s nejnovějším operačním systémem Windows Phone 8.1, které přinášejí špičkové fotografické schopnosti za dostupnější ceny. Microsoft rovněž uvedl nové příslušenství, které lidem přináší inovativní způsoby interakce s jejich telefony. Dále byla uvedena aktualizace Lumia Denim, která přináší extra funkce a vylepšení pro současné smartphony Lumia.

Bezdrátové dobíjení a nové Microsoft Nokia Lumia 830, 730 a 735 chytré telefony

Lumia 830

Lumia 830 nabízí to nejlepší z Lumií a to nejnovější od Microsoftu, to vše v kapesním formátu a za dostupnou cenu.

  • Lumia 830 pořizuje vysoce kvalitní fotografie a videa ve dne i v noci, s 10Mpx PureView fotoaparátem s optikou ZEISS, technologií Rich Recording a světově nejtenčím optickým stabilizátorem obrazu.
  • Přináší to nejlepší od Microsoftu s předinstalovanými Microsoft Office; nejnovější verzí Windows Phone 8.1 s Lumia Denim; a OneDrive s 15 GB volného úložiště, které umožňuje synchronizaci obsahu a jeho bezpečné a snadné sdílení.
  • Přichází s inovacemi známými od vlajkových lodí Lumia, jako je integrované bezdrátové nabíjení v tenkém, lehkém hliníkovém a polykarbonátovém designu.

Lumia 830 bude celosvětově uvolněna do prodeje tento měsíc s cenou kolem 330 Eur bez daní a dotací.

Lumia 730 a Lumia 735

S předním širokoúhlým fotoaparátem a tenkým kapesním designem umožní Lumia 730 a Lumia 735 lidem zachytit a sdílet více:

  • Přední širokoúhlý 5Mpx fotoaparát je skvělý pro videohovory Skype, umožňuje lidem sdílet více ze světa kolem nich, nebo zobrazit rodinu a přátele ve videohovoru.
  • S neomezeným tříměsíčním celosvětovým Skype předplatným je jednodušší provádět mezinárodní hlasové hovory s přáteli a rodinou na jejich telefonech a pevných linkách přímo z Lumia 730 nebo Lumia 735.
  • Díky aktivaci Skype video hovoru jedním tlačítkem během hlasového hovoru mají lidé více možností sdílet své příběhy kdekoliv se nachází.

Lumia 730 a Lumia 735 budou také celosvětově uvolněny do prodeje tento měsíc, obsahují 2220mAh baterii, 8 GB vnitřní paměti a 15GB úložiště OneDrive. Lumia 730 s 3G DualSIM bude stát kolem 199 Eur bez daní a dotací, zatímco Lumia 735 s LTE/4G a podporou bezdrátového nabíjení bude stát kolem 219 Eur bez daní a dotací.

Nové příslušenství jako doplňky smartphonů Lumia

Microsoft Devices Group rovněž představila dva přírůstky inovativní řady příslušenství Lumia:

  • Druhá generace chytré nabíječky Wireless Charging Plate DT-903 představuje nejpohodlnější způsob, jak nabíjet, nabízí inteligentní indikaci nabíjení a zvýraznění notifikací prostřednictvím jemné záře.
  • Microsoft Screen-Sharing pro telefony Lumia HD-10 umožňuje lidem snadno přenést jakýkoliv obsah z jejich smartphonů bez omezení na obrazovku s HDMI připojením. Je to praktické pro prožití vzpomínek s přáteli a rodinou, nebo sdílení prezentací v práci.

Lumia Denim - vylepšování pokračuje

Lumia Denim kombinuje nejnovější Windows Phone 8.1 update s exkluzivními zážitky pro smartphony Lumia. Lumia Denim upevňuje vedení Microsoftu v oblasti fotografování s představením unikátních inovací Lumia Camera, které urychlují práci fotoaparátu, jehož obsluha je více intuitivní. Lumia Camera je součástí Lumia Denim a pro Lumia 930, Lumia Icon a Lumia 1520 nabízí:

  • Rychlost: Nikdy nezmeškejte moment s Lumia Camera a jejím superrychlým startem fotoaparátu a rychlostí pořízení snímku. Pořiďte spousty fotek s pouhými milisekundami mezi záběry.
  • Vysoké rozlišení: s funkcí Moment Capture podržte déle tlačítko fotoaparátu, aplikace automaticky spustí nahrávání videa v rozlišení 4K s 24 snímky za sekundu. Každý záběr videa je ve kvalitě 8,3 Mpx, což umožňuje jejich výběr a uložení jako samostatných snímků.
  • Intuitivně: Získejte nejlepší záběr v každou chvíli s funkcí Rich Capture, která zjednodušuje fotografování HDR s bleskem. S funkcí Rich Capture se lidé mohou vyhnout potížím při nastavení fotoaparátu, mohou nejprve fotit a později editovat a vybírat perfektní záběry.
  • Kvalita: Zachyťte nejlepší fotografie ze smartphonu za nízkého osvětlení s nejnovější generací obrazového algoritmu.

Lumia Camera bude zpočátku uvolněna jako update s Lumia Denim pro Lumia 930, Lumia Icon a Lumia 1520, a jako OTA update pro Lumia 830 ve 4. čtvrtletí 2014. Lumia Denim bude uvolněn jako OTA update pro všechny zbývající Lumia Windows Phone 8 smartphony během 4. čtvrtletí 2014, a to po otestování a povolení partnery.

Tiskové zprávy

Diskuse