Ultra mobilní 7" tablet Toshiba Encore Mini obsahuje roční předplatné sady Microsoft Office 365

5. 9. 2014 18:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Toshiba Europe GmbH představuje Encore Mini - 17,8 cm (7"), cenově dostupný tablet se systémem Windows 8.1 včetně Bing a Microsoft Office 365 Personal. Díky velmi kompaktnímu provedení si uživatelé mohou vzít Encore Mini skutečně kamkoli a mít tak přístup k aktuálním pracovním datům nebo se na cestách dívat na nejnovější filmy. Kombinace vlastností a tvaru činí Encore Mini ideálním doplňkem jakéhokoli primárního počítače se systémem Windows.

Ultra mobilní 7" tablet Toshiba Encore Mini obsahuje roční předplatné sady Microsoft Office 365

Encore Mini byl navržen tak, aby ho bylo možné pohodlně používat jednou rukou a vešel se do každé malé tašky. Je optimalizován pro použití na výšku a pohodlné držení. Přes malé rozměry poskytuje možnost připojení k internetu z pohodlí domova i na cestách. Hledejte informace, synchronizujte a pracujte s dokumenty, poslouchejte hudbu, dívejte se na filmy. Zkrátka pracujte a bavte se prakticky odkudkoli.

Mobilní Encore Mini je založen na systému Windows 8.1 s Bing a v ceně nabízí roční předplatné sady Microsoft Office 365 Personal. Díky využití aplikací je čtení e-mailů a prohlížení prezentací na cestách snadnější než kdy jindy. Díky použitému operačnímu systému Windows mohou uživatelé s tabletem Encore Mini skutečně pracovat na cestách mezi schůzkami i během odpočinku doma. Díky kancelářským aplikacím Microsoft Office 365 výborně doplní primární počítač a dokáže využít sílu přístupu k dokumentům uloženým v cloudu. Synchronizace a sdílení dokumentů se tak stávají v rámci operačního systému Windows naprosto jednoduchými procesy.

Uživatelé mají zdarma k dispozici 1 TB úložného prostoru OneDrive s možností jeho dalšího rozšíření, aby mohli uložit a zálohovat všechny své dokumenty. Zároveň dostávají 60 volných minut měsíčně pro Skype volání na linky do celého světa, aby mohli zůstat v kontaktu s přáteli a rodinou. Množství vnitřního úložného prostoru lze díky vestavěnému slotu rozšířit až o dalších 128 GB kartou microSD a tak můžete mít stále u sebe všechna důležitá data. Při prezentaci skupině lidí můžete využít technologii bezdrátového přenosu obrazu Wireless Display a sdílet tak obsah na velkém kompatibilním televizoru nebo jiném displeji, přičemž k dispozici máte také Micro-USB port pro připojení displeje kabelem.

Procesor Intel® Atom™ dodává tabletu Encore Mini vysoký výkon po celý den. Od rychlého startu až po celých 7 hodin práce, kterou mu umožní vestavěná baterie, mohou uživatelé Encore Mini plynule pracovat s dokumenty, surfovat a bez problémů přepínat mezi jednotlivými běžícími aplikacemi i zábavními možnostmi.

Obě webkamery - zadní 2 MP i přední 0,3 MP - jsou připraveny na zachycení fotografií, videa i na video chat s rodinou, přáteli a kolegy. Uživatelský komfort Encore Mini zvyšuje také doplněk Toshiba Display Utility, který umožňuje změnu velikosti pohledu, aby bylo menu a další prvky v zobrazení desktopových programů větší. Díky tomu získávají uživatelé i při použití malého tabletu Encore Mini maximum při používání desktopových programů.

Toshiba Encore Mini bude jako první k dispozici v Německu, Francii a UK během čtvrtého čtvrtletí 2014.

Encore Mini - parametry

Displej17,8 cm (7''), rozlišení 1024 x 600 bodů
ProcesoryIntel® AtomTM Z3745
GrafikaIntel® HD graphics
Paměť1 GB DDR3L 1333MHz
Konektivita1 x Micro-USB, 1 slot na microSD kartu s podporou až 128 GB SDHC/SDXC, WLAN 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, Wireless Display, 1x 3.5 mm combo jack pro sluchátka a mikrofon
Webkamera0.3MP přední a 2MP zadní fotoaparát
Audioreproduktor
Operační systémWindows 8.1 s Bing
PředinstalovánoMicrosoft Office 365 Personal, Toshiba Display Utility
Výdrž baterieaž 72 hodin
Barvačistě bílá
Rozměry119,8 x 199 x 10,9 mm
Hmotnost350 g
Tiskové zprávy

Diskuse