Alcatel Onetouch na IFA 2014 – Full HD tablet Hero 8 a barevné LTE telefony POP 2

8. 9. 2014 20:35    Rubrika: Tiskové zprávy

ALCATEL ONETOUCH představil na veletrhu spotřební elektroniky IFA v Berlíně výkonný tablet HERO 8 s Full HD displejem a řadu barevných chytrých telefonů POP 2 s podporou LTE sítí. Osmipalcový tablet HERO 8 zvládá díky nadstandardní výbavě i náročnější hry a umožňuje i telefonovat. Jeho výhodou je také LTE modul pro rychlé stahování a sdílení dat. Rodina telefonů POP 2 obsahuje pět modelů s různými velikostmi displeje, z nichž každý má k dispozici pět pestrých barevných krytů přímo v balení. Smartphony POP 2 se ucházejí o pozornost uživatelů, kteří ocení zejména dobrý poměr cena/výkon.

Alcatel Onetouch na IFA 2014 – Full HD tablet Hero 8 a barevné LTE telefony POP 2

HERO 8 – kovový tablet s jemným displejem

Novinka z dílny ALCATEL ONETOUCH je 7,3 mm tenká a váží jen 310 g, což z ní dělá jeden z nejštíhlejších a nejlehčích osmipalcových tabletů na trhu. Přístroji s hliníkovým tělem dominuje široký osmipalcový displej s rozlišením 1920 x 1200 bodů. Displej tabletu je téměř bez rámečku, nabízí plnou laminaci a ochranu před odlesky. Díky tomu si na něm vychutnáte videa a filmy, nebo také hraní náročných her a surfování na internetu. Rychlý osmijádrový procesor umožňuje plynulé streamování hudby i videa a stahování aplikací nebo filmů probíhá během okamžiku. O spojení se světem se stará LTE modul podporující mobilní sítě 4. generace, Wi-Fi nebo Bluetooth.

HERO 8 umožňuje i propojení s televizí prostřednictvím technologie Miracast, pohodlné čtení časopisů a novin nebo funkci TV Mate, která z vašeho tabletu vytvoří univerzální dálkový ovladač. Svůj tablet samozřejmě využijete i na výletě, kde se bude hodit jeho nadstandardní výdrž a spolehlivá a přesná navigace.

POP 2 – LTE smartphony pro každého

Nová řada POP 2 navazuje na stávající sérii POP a nabídne celou paletu velikostí, barev a multimediálních funkcí. Telefony POP 2 navíc disponují rychlým LTE připojením a obsahují i další nadstandardní funkce neobvyklé v kategorii cenově dostupných smartphonů. Veselé barvy ocení zejména teenageři, ale také uživatelé, kteří za telefon nechtějí utratit víc než je nutné.

Všechny modely řady POP2 jsou vybaveny procesory Qualcomm Snapdragon 410, které umožňují rychlé streamování, surfování na internetu i multitasking a také podporují rychlé LTE sítě. Z funkcí zaujme například zrychlovač stahování, který využívá dvě připojení najednou - 4G LTE a Wi-Fi, čímž zkracuje dobu stahování na absolutní minimum. Nechybí přiblížení jedním prstem nebo aplikace mini-apps, která umožňuje používat nainstalované aplikace, aniž byste je museli spouštět. Samozřejmostí je také vestavěná čtečka QR kódů nebo funkce Wi-Fi display, která uživatelům dává možnost posílat fotky a videa na velkou televizní obrazovku.

Tiskové zprávy

Diskuse