Toshiba přidává funkci Personal Video Recording a velké obrazovky k televizorům řady L24

8. 9. 2014 20:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Toshiba Europe GmbH představuje dvě nové velké obrazovky televizorů řady L24. Nové modely, které jsou k mání ve dvou provedeních - 102 cm (40”) a 127 cm (50”), doplnily řadu L24, která nabízí Full HD rozlišení obrazu a výhodné multimediální prvky za dostupnou cenu. Díky vestavěné funkci Personal Video Recording (PRV) už nikdy nezmeškáte své oblíbené pořady. Přidejte k tomu dosavadní multimediální přehrávač řady L24 a množství možností připojení. Získáte tak televizi s velkou obrazovkou, která se hodí do každé domácnosti.

Toshiba přidává funkci Personal Video Recording a velké obrazovky k televizorům řady L24

Funkce Personal Video Recording umožňuje nahrávání vašich oblíbených pořadů, na které se budete moct podívat kdykoli se vám zlíbí. Díky tomu už nebudete omezeni televizním programem, můžete odejít během důležitého zápasu nebo nejnovějšího dílu oblíbeného seriálu a užít si je později, v okamžiku kdy se vám to bude hodit. PVR nahrává přímo na pevný disk (HDD), dovoluje tedy vytvořit si archiv pořadů, který můžete následně shlédnout ve volném čase.

Díky integrovanému multimediálnímu přehrávači může řada L24 plnit více funkcí než pouhé promítání pořadů z televizního programu. Díky uživatelsky přívětivému rozhrání snadno shlédnete uložené filmy a televizní pořady nebo spolu s celou rodinou na velké obrazovce projdete společné fotky a videa. Stačí zapojit USB disk nebo jiné přenosné úložné zařízení a přehrát libovolný obsah.

Řada L24 nabízí širokou škálu možností připojení. Dva HDMI® vstupy usnadňují připojení k herním konzolám a přehrávačům Blu-ray™ disků, čímž výrazně rozšiřují možnosti nabízené zábavy na velké obrazovce. Díky vstupu pro PC můžete na větší obrazovce shlédnout libovolný obsah z vašeho počítače nebo se s přáteli podívat na film online.

Nové L24 modely pokračují v designové linii Toshiby a doplňují ostatní produkty této značky, díky čemuž se hodí do každé moderní domácnosti.

Nové L24 modely budou v prodeji na evropském trhu v posledním čtvrtletí roku 2014.

Toshiba L24 – parametry

RozlišeníFull HD 1920 x 1080p LED TV
Konektivita2 x HDMI®, 1 x USB, 1 x PC vstup, 1 x RGB
AudioNICAM Stereo, Virtual Surround Sound, Dolby® Digital Plus
TuneryDVB-T/-T2 /-C, analogový
Velikosti obrazovek102cm (40”) a 127 cm (50”)
Tiskové zprávy

Diskuse