Nejnovější Skype 7.0 bude dříve pro Apple než PC

13. 10. 2014 20:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Stejně jako na vašem mobilním telefonu nebo tabletu, můžete si nyní aktualizovat nejnovější verzi Skype i na svém počítači. Prozatím je verze 7.0 dostupná pro Macbook a v dohledné době bude k dispozici i pro uživatele Windows. Skype 7.0 sjednocuje design aplikace ve všech zařízeních a současně synchronizuje všechny vaše kontakty a zprávy.

Nejnovější Skype 7.0 bude dříve pro Apple než PC

,,Jsme rádi, že můžeme našim uživatelům představit nejnovější verzi aplikace Skype pro Mac a zároveň poskytnout představu o tom, jak bude pravděpodobně vypadat stejná aplikace pro uživatele operačního systému Windows,“ říká Tomáš Vocetka, ředitel Skype pro Českou republiku.

Skype 7.0 přináší synchronizaci konverzací napříč všemi vašimi zařízeními, a to včetně odeslaných souborů. Těšit se můžete i na možnost multi-taskingu, neboli chatování během hovoru, na který jste zvyklí ze svého tabletu nebo Xboxu. Stejně tak můžete uskutečnit hovor se skupinou svých přátel pomocí skupinových hovorů, které jsou již od letošního jara zdarma.

,,V posledních letech jsme věnovali velkou pozornost zdokonalení funkce chatu právě na stolních počítačích a noteboocích, proto je pro nás spuštění verze 7.0 velkou událostí a doufáme, že si ji uživatelé oblíbí,“ dodává Tomáš Vocetka.

Tiskové zprávy

Diskuse