Monitor LG s rozlišením 4K Ultra HD získal několik mezinárodních certifikací

16. 5. 2016 21:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový 27palcový 4K Ultra HD USB-C monitor společnosti LG Electronics (LG) získal certifikáty několika uznávaných mezinárodních organizací. Vyniká svou barevnou přesností, pozorovacím úhlem, rozlišením i kompatibilitou s USB-C.

Monitor LG s rozlišením 4K Ultra HD získal několik mezinárodních certifikací

„Oproti uplynulému roku očekáváme až třikrát vyšší zájem o nové Ultra HD monitory,“ popisuje Tomáš Hnilica z LG. „Pro řadu profesionálů jsou naše produkty zárukou kvality a mohou se na nás při své práci plně spolehnout. Dokládají to i získané certifikace od důležitých autorit v tomto oboru,“ dodává.

Certifikaci monitoru (model 27UD88) udělily organizace Intertek, TÜV, UL a VESA. Britská organizace Intertek, která testovala barevnou přesnost, color reproduction rate, pozorovací úhel a rozlišení, zhodnotila, že displej splňuje IDMS verzi standardu 1.03 a udělila mu proto Quality Performance Mark. Německá certifikační autorita TÜV Rheinland ocenila především špičkovou kvalitu obrazu. Bez jakýchkoli problémů pak monitor prošel i testy americké organizace UL. Certifikát VESA byl vůbec poprvé udělen monitoru s portem USB-C, díky němuž je model 27UD88 kompatibilní se všemi notebooky včetně MacBooků jak s USB-C, tak s portem Thunderbolt 3.

Tiskové zprávy . monitory

Diskuse