Samsung nabídne k telefonům řady Galaxy S7 virtuální brýle Gear VR za polovinu ceny

16. 5. 2016 11:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Samsung připravila pro své zákazníky jarní akci. Od 16. května do 4. června mohou zájemci o Galaxy S7 a S7 edge využít při jejich koupi zvýhodněné ceny brýlí Gear VR a vybavit se tak nejnovější technologií pro virtuální realitu. Připraven je i exkluzivní obsah v celkové hodnotě 1 500 korun v podobě 6 samostatných aplikací, které pro ně budou po zaregistrování do Oculus Store k dispozici ke stažení.

Samsung nabídne k telefonům řady Galaxy S7 virtuální brýle Gear VR za polovinu ceny

„Virtuální realita je hlavním trendem na poli spotřební elektroniky a nositelných zařízení a my jsme připraveni našim zákazníkům zprostředkovat tuto jedinečnou zkušenost v opravdu výjimečné kvalitě a provedení,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. Zařízení pro virtuální realitu jsou stále více populární. Společnost Samsung letos na evropském trhu prodala již více než 300 000 brýlí Gear VR.

Samsung Galaxy S7 s úhlopříčkou 5,1 palce a Galaxy S7 edge s úhlopříčkou 5,5 palce jsou vytvořené na míru soudobému životnímu stylu spotřebitelů. Vynikají vytříbeným designem, špičkovým fotoaparátem, efektivnějšími funkcemi softwaru a bezkonkurenční schopností propojit se s dalšími zařízeními a službami. Tělo je vyrobené z 3D skla a kovu a díky ergonomickému provedení se i příjemně drží v ruce. Odolnost vůči vodě a prachu je zajištěna certifikací IP68.

Tiskové zprávy . mobily . virtuální realita

Diskuse