OKI Pro6410 NeonColor odstraňuje limity standardního CMY barevného spektra

23. 5. 2016 18:59    Rubrika: Tiskové zprávy

Do segmentu digitálního tisku určeného pro grafická studia a propagaci přináší společnost OKI inovaci v podobě LED tiskáren OKI Pro6410 NeonColor, které využívají fluorescenční tonery s vysokým jasem. Poutavé fluorescenční barvy s vysokým jasem lze pomocí transferových médií použít na různé materiály a předměty. Tiskárny a grafická studia mohou díky tomu vytvářet fluorescenční efekty na světlém i tmavém pozadí, navíc s možností použít neonový toner jako bezpečností prvek, který je viditelný pouze při nasvícení UV světlem.

OKI Pro6410 NeonColor odstraňuje limity standardního CMY barevného spektra

Široké možnosti využití barevného spektra NeonColor umožňují například unikátní potisk textilu, reklamních předmětů a vytváření obalových materiálů.

„Tiskárny NeonColor jsou dalším z řady prvenství značky OKI, která se zaměřuje na profesionální tisková řešení,“ říká Josef Klinger, Colour Specialist OKI, a pokračuje: „Do segmentu malonákladového digitálního tisku přináší zcela nové možnosti kreativity a práci s fluorescenčními barvami na téměř libovolném médiu.“

OKI Pro6420 NeonColor je A4 tiskárna pracující rychlostmi 34 str/min (běžný mód) a 8 str/min (transparentní mód), s rozlišením 1200 x 600 dpi a emulací PS3. První stránka je vytištěna za 9 vteřin, rychlost procesoru činí 533 MHz, kapacita zásobníků papíru je 400 listů, kapacita tiskových kazet až 6000 stran, zařízení podporuje papír do gramáže 250 g/m2 s délkou až 132 cm. Rozměry zařízení jsou 34 x 43,5 x 54,6 cm.

Grafické tiskárny OKI Pro Series jsou díky nízkým vstupním nákladům ideální pro malonákladovou produkci grafických materiálů při zajištění špičkové kvality výstupů. Produkty této řady jsou primárně zaměřeny na grafická oddělení a studia, copycentra, reklamní agentury a podobně. Všechny tiskárny OKI Pro Series jsou navrženy s ohledem na efektivní provoz s vysokokapacitními tonery.

Tiskové zprávy . tiskárny

Diskuse