Honor se rozhodl potěšit majitele honor 7 aktualizací Android 6 Marshmallow

25. 5. 2016 15:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Aktualizace přinese rovněž update unikátního uživatelského prostředí EMUI, a to na verzi 4.0. Majitelé smartphonu honor 7 se tak mohou těšit na rychlejší chod systému, delší výdrž baterie a desítky dalších dílčích vylepšení.

Honor se rozhodl potěšit majitele honor 7 aktualizací Android 6 Marshmallow

Momentálně aktualizace zahrnuje vlajkové lodě Honor 7 i Honor 7 Premium. První vlna aktualizací už začala, v nejbližší době se dočkají všichni majitelé těchto modelů. Systém se upgraduje bez ohledu na stávající verzi Androidu. Aktualizace nabídne telefon automaticky skrze systémové notifikace (metoda OTA).

Aktualizace operačního systému na verzi Android 6 Marshmallow jde ruku v ruce s povýšením uživatelského prostředí EMUI na verzi 4.0. Vylepšení přináší řadu užitečných novinek. Jednou z nich je chytré šetření baterie, kdy telefon pozná, zda ho používáte, nebo jen přes noc leží na stole a automaticky zvolí optimální výkonové nastavení.

Důležitou změnou je zvýšení bezpečnosti při instalaci aplikací. Systém s Marshmallow nyní umožňuje vypnout či zapnout celkem osm různých oprávnění. Patří mezi ně kontakty, telefon, sms, umístění, mikrofon, fotoaparát, kalendář a senzory pohybu.

V neposlední řadě potěší i vylepšené kopírování, vyjímání a vkládání textu. Celkově pak uživatel získá plynulejší chod systému, rychlejší odezvu a více možností k přizpůsobení vzhledu OS.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse