Freecom mHDD Slim - přenosný disk v kovovém pouzdře, HDD i SSD s rozharním USB C

30. 5. 2016 19:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Navzdory kovovému pouzdru a vysokým kapacitám 2 TB a 1 TB váží disk mHDD Slim pouhých 150 gramů a se svými 0.9 cm je velmi tenký. Zákazníci, kteří zvolí 2TB model, mohou očekávat dostatek prostoru pro uložení až 4.000 filmů, 500.000 fotografií nebo 900.000 písní.

Freecom mHDD Slim  -  přenosný disk v kovovém pouzdře, HDD i SSD s rozharním USB C

Aby majitelé Mac i PC mohli naplno využívat vylepšené konektivity, je mHDD Slim k dispozici se dvěma kabely: USB Type-C a USB 3.0. Disk je naformátován ve FAT32 usnadňuje přenos mezi počítači s Windows a Mac bez nutnosti přeformátování. Pro potřebu uložení souborů větších než 4 GB je přímo na disku přiložen software k přeformátování na HFS+ pro Macy a NTFS pro PC.

S elegantním šasí z broušeného hliníku, ve kterém se zrcadlí stylový zevnějšek MacBooků, je mHDD k dispozici ve třech barevných provedeních: stříbrná, zlatá a vesmírně šedá.

Disk je dodáván s předinstalovaným softwarem Nero Backup Essentials pro úplnou zálohu systému a obnovení funkčnosti. Ten umožňuje uživatelům naplánovat automatické zálohování podle data a času, komprimovat soubory pro úsporu místa nebo šifrovat zálohy chráněné heslem. Pevný disk má také funkci USB Rec&Play, která z něj činí plnohodnotný video rekordér pro televizory s USB připojením. Umožňuje nahrávání, přehrávání a dokonce pozastavení živého TV vysílání.

Doporučená maloobchodní cena produktu mHDD s kapacitou 1 TB je 2 990 Kč včetně DPH, zatímco 2 TB varianta stojí 4 290 Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse