Epson rozšiřuje portfolio multifunkčních tiskových řešení pro domácnost

1. 6. 2016 16:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Aby společnost Epson vyhověla potřebám ještě většího počtu zákazníků, zařadila do svého portfolia čtyři nové modely Expression. Domácí uživatele, kteří hledají flexibilní a cenově výhodné řešení pro občasný tisk vysoce kvalitních fotografií a dokumentů, tyto nejnovější modely se zásobníky inkoustu jistě potěší.

Epson rozšiřuje portfolio multifunkčních tiskových řešení pro domácnost

Tyto multifunkční modely byly vyvinuty speciálně pro domácnost – i když jsou jejich rozměry malé, vejde se do nich tiskárna, skener i kopírka. Díky svému modernímu provedení a kompaktní velikosti jsou pro domácnost jako dělané.

Zákazníkům, kteří chtějí snížit své náklady, ale zároveň tisknout vysoce kvalitní fotografie a dokumenty, jistě udělá radost, že řada Expression využívá samostatné zásobníky inkoustu. To znamená, že je třeba vyměnit pouze tu barvu, která je spotřebována, což umožňuje snížit náklady.

Díky možnostem mobilního tisku modelů Expression už nyní zákazníky nemusí trápit překážející kabely ani prostoje způsobené nutností používat počítač, a můžou tak hodit každodenní starosti s tiskem za hlavu. Uživatel může využít veškerý potenciál svého chytrého telefonu nebo tabletu a stáhnout si aplikaci Epson iPrint, se kterou lze tisknout a skenovat zcela bezdrátově. Aplikace Epson Creative Print1 zase umožňuje přímý tisk fotografií ze sociální sítě Facebook, tvorbu vlastních pohlednic, převod fotografií na omalovánky a řadu dalších možností. Kromě toho mohou uživatelé pomocí aplikace Epson Email Print odesílat dokumenty a fotografie přímo do tiskárny, a to téměř odkudkoli.

Kateřina Bradáčová, Marketing Coordinator CZ&SK společnosti Epson Europe, dodává: „Naším cílem je poskytovat zákazníkům produkty, které vycházejí vstříc jejich individuálním potřebám. Uvědomujeme si, že řešení s inkoustovými nádržkami jsou ideální volbou pro ty, kteří tisknou ve velkém. Je však také důležité vědět, co potřebují běžní uživatelé, a poskytnout jim cenově výhodné a vysoce kvalitní alternativy. Věříme, že mezi těmito novými modely si každý uživatel najde ten svůj.“

Modely Expression Home (XP-332, XP-235) byly vyvinuty pro příležitostný tisk a nabízejí cenovou výhodnost, všestrannost a snadnou ovladatelnost. Výsledky jsou působivé: oba modely dokážou díky inkoustu Epson Claria Home tisknout vysoce kvalitní lesklé fotografie a ostrý černý text. Zásobníky inkoustu pomáhají minimalizovat náklady, protože jsou dodávány samostatně, takže je nutné vyměnit pouze spotřebovanou barvu. Díky svému kompaktnímu a stylovému provedení se tyto multifunkční modely hodí do jakéhokoli prostoru. Jsou také flexibilní, lze je připojit k síti Wi-Fi a mají celou řadu možností pro mobilní tisk, takže s nimi můžete tisknout téměř odkudkoli1. Tisk bez počítače z modelu XP-332 je navíc díky slotu pro paměťovou kartu a barevnému LCD displeji s úhlopříčkou 3,7 cm ještě jednodušší.

Modely Expression Premium (XP-630, XP-530) produkují špičkové výtisky, jsou flexibilní, snadno ovladatelné a obsahují mnoho doplňkových užitečných funkcí. Díky jejich kompaktnímu a modernímu vzhledu se navíc nemusíte obávat, že by se nehodily do domácnosti. Modely využívají inkoust Epson Claria Premium, který dociluje špičkových výsledků a zároveň je ekonomický, protože je dodáván v samostatných zásobnících. Tyto modely také dokážou rychle a výhodně tisknout fotografie bez nutnosti použít počítač, protože jsou vybaveny LCD displejem, sítí Wi-Fi a funkcí Wi-Fi Direct (umožňuje tisk se sítí nebo bez ní). Jejich výhodou je také schopnost oboustranného tisku, díky němuž lze snížit spotřebu papíru a provozní náklady. Kromě toho umí model Expression Premium XP-630 tisknout na disky CD a DVD a díky dvěma přihrádkám papíru je možné snadno střídat různá média.

Tiskárny jsou dostupné od května 2016. Modely Expression Home (XP-332, XP-235) v doporučené koncové ceně 1.809,92 CZK a 1.644,63 CZK. a Expression Premium (XP-630, XP-530) v doporučené koncové ceně 3.462,81 CZK a 3.214,88 CZK. Ceny jsou uvedeny bez DPH.