MSI Aegis X – herní desktop s NVIDIA GeForce GTX 1080

1. 6. 2016 16:53    Rubrika: Tiskové zprávy

MSI s radostí představuje nového člena rodiny Aegis, MSI Aegis X. Tato extrémní verze původního Aegise obsahuje opravdu našlapanou výbavu – odemčený procesor Intel Core K-série a grafické karty až po GTX 1080. Kromě extrémního hardwaru má Aegis opravdu stylový design s jednoduchou možností upgradu komponent. Společně s unikátním chlazením Silent Storm Cooling a jedinečným vnitřním uspořádáním si můžete být jisti, že vás tenhle mazel nenechá na holičkách v žádné bitvě. Aegis X bude dostupný v srpnu s cenou od 51 000 Kč / 1900 €.

MSI Aegis X – herní desktop s NVIDIA GeForce GTX 1080

Hrajte nejnovější hry na plné detaily. Kompaktní skříň může být osazena nejnovějšími grafickými kartami díky dostatečnému prostoru. A abyste byli na budoucnost opravdu připraveni, Aegis X má přední HDMI port pro snadné připojení VR headsetu. Pro hraní ve virtuLání realitě vás tak již nic nebude omezovat.

Osazení odemčeného procesoru Intel Core K-série má pádný důvod – přetaktování. Žádný komplikovaný software, stačí stisknout dračí štít na přední straně Aegise a je to. Ze všech komponent takto získáte ještě vyšší výkon, který se vám může v nejnovějších hrách či jiných náročných operacích hodit.

Extrémní výkon si žádá extrémní chlazení. A proto jsme Aegis X osadili chladicím systémem Silent Storm Cooling 2 Pro. Celkem tři samostatné cesty pro chlazení všech komponent jsou skvělé, Aegis X ale může být osazen i vodním AiO chladičem procesoru pro opravdu maximální přetaktování. S tímto chlazením se opravdu nemusíte starat o hodnoty teplot a hlučnosti, obě budou velice nízko.

Hráčům, kteří chtějí mít svou sestavu vždy aktuální, se bude hodit snadná možnost upgradovat komponenty. Ať už chcete vyměnit úložiště, grafickou kartu, procesor či operační paměti, Aegis X to umožňuje. Mějte svůj stroj vždy v maximální výbavě.

Aegis X přichází se síťovkou Killer™ Double Shot Pro, která umožňuje spolupráci Killer™ Ethernet konektoru a Wi-Fi adaptéru pro co ještě rychlejší připojení. S optimalizovaným síťovým provozem vás tak od online hraní již nebude nic rušit.

Super RAID 4 dosahuje rychlosti až 32Gb/s SSD zapojených do konektoru M.2 Gen3 x4. Turbo M.2 konektor je více než 5× rychlejší než obyčejné SATAIII! Užijte si načtení systému i her během pár sekund a buďte tak vždy napřed před svými protivníky.

Zažehněte svou sestavu plamenem nebo ji zmrazte v ledu, výběr je jen na vás. S Mystic Light může váš Aegis X vypadat každý den úplně jinak, a to díky RGB LED osvětlení v přední části. A s efekty jako dýchání, vlna a další budete středem pozornosti kdekoliv, kde jej vezmete s sebou.

SpecifiKACE AEGIS X

ProcesorIntel® 6th gen Core™ i7-6700K processor / Intel® 6th gen Core™ i5-6600K processor
Operační systémWindows 10
ČipsetIntel® Z170
Grafická kartaAž NVIDIA® GeForce® GTX 1080 8GB GDDR5X
Operační paměť2x So-DIMMs DDR4 2133Mhz Max až 32Gb
Úložiště2x 3.5” HDD SATA Gen3 / 1x 2.5” SSD/HDD SATA Gen3 / 2x M.2 PCI-e SSD
PřipojeníKiller LAN E2400 + Killer WiFi 1435AC, Bluetooth 4.1
Optická mechanikaSlim tray Super Multi DVD
Zdroj600W 80PLUS Silver
Rozměry433.18mm x 376.11mm x 169.92mm (19.6L)
I/O portyPřední: 1x USB 3.1 Gen 2 type C, 2x USB 3.1 type A, 1x HDMI out, Earphone/Microphone jack. Zadní: 7 in 1 audio jack, 6x USB 3.1 Gen 1 type A, 2x USB 2.0 type A, 1x RJ45 LAN, 1x HDMI out, 1x P/S 2
Tiskové zprávy

Diskuse