ADATA HD700 a HV620S - externí disky, odolné nebo štíhlé, pro různorodé použití

20. 6. 2016 20:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost ADATA Technology představila dvojici nových externích pevných disků s označením HD700 a HV620S. Oba produkty představují spolehlivé a cenově dostupné úložiště pro široký okruh uživatelů. Disk HD700 je určen pro použití v náročných podmínkách s odolností vůči prachu a vodě (krytí IP56) a vysokou odolností vůči nárazům, která splňuje armádní normy. Druhý disk HV620S je zeštíhlenou verzí nejprodávanějšího disku ADATA HV620 s elegantním lesklým zevnějškem a tloušťkou pouhých 11,5 mm. Oba disky jsou vybaveny G-Shock senzorem, 256-bitovým AES šifrováním dat a jsou kompatibilní s Windows a Mac OS.

ADATA HD700 a HV620S  - externí disky, odolné nebo štíhlé, pro různorodé použití

Disk HD700 byl navržen pro uživatele, kteří milují aktivity jako je turistika, horolezectví, jízda na kajaku nebo kole. Jinými slovy - preferují aktivní životní styl, při kterém jsou kladeny vyšší nároky také na odolnost datového úložiště, protože zařízení může být vystaveno nárazům, vibracím, prachu nebo vodě. HD700 má certifikát IEC IP56, což znamená vysokou odolnost vůči jemnému prachu nebo vodě, se schopností odolávat i vysokému tlaku stříkající vody. Disk HD700 má víceúrovňovou ochranu s polstrováním, tvrzeným plastovým krytem a silikonovým obalem. Splňuje proto náročné požadavky odolnosti vůči pádům a nárazům podle armádní normy MIL-STD-810G 516.6. K dispozici je v 1 nebo 2 TB kapacitě s připojením USB 3.0. Odnímatelné silikonové krytky budou k dispozici v několika barvách, které budou oznámeny později.

Model HV620 je bestsellerem ADATA. Nový HV620S je ještě tenčí, lehčí a stylovější. Při tloušťce pouhých 11,5 mm se dá velice snadno vložit do kapsy a můžete jej nosit s sebou opravdu všude. Atraktivní vzhled mu dodává pouzdro s lesklým povrchem doplněné jasným LED indikátorem. Má jemně zvýšený okraj, aby se předešlo škrábancům při položení na stůl. Díky rozhraní USB 3.0 poskytuje HV620S rychlý přenos dat i pro ty největší soubory. K dispozici je v kapacitě 1TB.

Tiskové zprávy

Diskuse