ELKO EP připravuje speciální nabídku pro handicapované

21. 6. 2016 16:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Holešovská společnost ELKO EP, chystá speciální balíčky a zvýhodnění pro handicapované. Pomoci tomu má také nově navázaná spolupráce se společností Sivak, distributorem zdravotnických prostředků určených pro zdravotně postižené.

ELKO EP připravuje speciální nabídku pro handicapované

„Námi vyvíjené inteligentní řešení elektroinstalace iNELS umožňuje mít celý dům neustále pod palcem – na tabletu nebo v mobilu. Ovládáte světla, vypínáte a zapínáte klimatizaci, regulujete teplotu nebo hlídáte bezpečnost, aniž byste museli udělat jakýkoli jiný pohyb než kliknutí na dotykovém displeji. Už tento základ systému přináší handicapovaným podstatnou výhodu, my však chceme jít o krok dále a nabídnout jim specializované řešení určené výhradně pro ně a spolu s tím také nejrůznější cenová zvýhodnění,“ říká Jiří Konečný, majitel společnosti ELKO EP.

Společnost ELKO EP dlouhou dobu implementovala své řešení iNELS zejména přes systémové partnery. Od předloňského roku však stále úspěšněji prodává také napřímo koncovým zákazníkům. Ti mohou například v prodejních sítích Datart, Bauhaus, Euronics nebo na internetových portálech kupovat tzv. Chytré sady - kompletní balíček, které si uživatel jednoduše nainstaluje sám. Věnují se například světlům, topení, rádiu a hudbě, snadné termoregulaci či topení na dálku. Sadu přitom lze jednoduše kdykoli rozšířit.

Nově navázaná spolupráce se společností Sivak pak má pomoci se zpracováním kompletního balíčku produktů a služeb určené přímo handicapovaným. „Hledali jsme především partnera, který na trhu působí dlouho a předchází ho kvalitní pověst. Společně s ním teď budeme optimalizovat veškerá zařízení, aby handicapovaní skutečně měli k dispozici maximálně funkční a cenově dostupný balíček, jež je vyladěný přímo pro ně,“ uzavírá majitel společnosti ELKO EP, která systém iNELS úspěšně exportuje do více než 70 zemí světa a zaměstnává téměř 300 zaměstnanců ve 12 světových pobočkách.

ELKO EP dlouhodobě podporuje také nadaci Dobrý Anděl, Nadační fond dětské onkologie Krtek nebo Kroměřížskou nemocnici.

Tiskové zprávy

Diskuse