Western Digital My Passport Wireless Pro - bezdrátové sdílení a přenos dat, může i dobíjet energii

22. 6. 2016 19:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Western Digital Corporation uvedl mobilní bezdrátové úložiště My Passport® Wireless Pro Wi-Fi® z nové produktové řady WD Pro Series. Tento bezdrátový externí disk se vyznačuje maximální mobilitou, ukládáním dat a sdílením dat až s osmi dalšími připojenými mobilními zařízeními. My Passport Wireless Pro je určený především pro profesionální uživatele z kreativního prostředí a nadšence, kteří chtějí být se svými daty maximálně mobilní. Zjednodušuje bezproblémový přenos digitálního obsahu mezi různými zařízeními a současně zachovává spolehlivost a výkon produktů WD.

Western Digital My Passport Wireless Pro  - bezdrátové sdílení a přenos dat, může i dobíjet energii

Tento externí disk využívá aplikaci My Cloud mobile app. Nová verze této aplikace bude uvedena současně s externím diskem a bude kompatibilní s aplikacemi Adobe® Creative Cloud®. Navíc je My Passport Wireless Pro kompatibilní s aplikací Plex™ Media Server a společně s operačním systémem My Cloud OS 3 umožňuje snadnou editaci, streamování a sdílení digitálního obsahu.

Mobilní úložiště využívá přímé Wi-Fi připojení a uživatelé mohou automaticky zálohovat data z kompatibilních fotoaparátů, stejně tak jako ukládat, editovat a přenášet digitální obsah bezproblémově až z osmi dalších připojených zařízení. Řazená připojení umožňují rychlejší přenos dat a obsahují i vestavěnou čtečku SD karet a port USB 2.0

Mobilní bezdrátový disk My Passport Wireless Pro je k dostání v kapacitách až 3 TB a vestavěná baterie udrží zařízení v provozu po dobu až 10 hodin*. Disk může sloužit i pro dobíjení ostatních mobilních zařízení jako například chytrých telefonů, fotoaparátů nebo video kamer.

My Passport Wireless Pro je plně kompatibilní s aplikacemi Adobe’s Creative Cloud, a umožňuje tak zpracovávat pořízené fotografie a videozáznamy i mimo atelier. Aplikace Plex Media Server pak umožňuje streamovat data a přehrávat až čtyři soubory zaráz a to vše na cestách, mimo kancelář či fotostudio.

My Passport Wireless Pro navazuje na předchozí model, zvyšuje výkon a kapacitu a přidává několik funkcí. Vedle kapacity úložiště je výrazně zvýšena i kapacita baterií a tím i výdrž. Baterie 6 400 mAh poskytuje až deset hodin* provozu a může sloužit i pro dobíjení mobilních zařízení přes USB port.

Zařízení My Passport Wireless Pro Wi-Fi je k dostání v internetovém obchodě wdstore.com a prostřednictvím vybraných distributorů a prodejců včetně Amazon.com. Doporučená koncová cena je s ohledem na kapacitu od 6 200 do 7 200 Kč. Na produkt je poskytována omezená dvouletá záruka. O záručních podmínkách více na support.wdc.com/warranty.

Tiskové zprávy

Diskuse